Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
[SCAM] incomebux.webspacemania.com [archiwum] stare

Autor Wiadomość

Sprawdź:
Szok. Wypłata od nich. 10 dni czekania.

Ile?

2 $. Tyle miałem bo wszyscy przestali klikac ja tez juz nie klikalem a prosze tu wyplata. Zlecilem 1 $ a dostalem 2 $ wiec spoko. Poklikam i zobacze czy 6 wyplata bedzie znow. Mi szybko placą bo maks 10 dni czekalem a zawsze 1 dzien bylo.

Własnie mam pytanko jak zlecam wypłate np jak chce żeby mi wypłacili na ap to mam zlecic wypłate w poniedziałek czy oni płaca na ap w poniedzialek?

mi to sie zdaje ze jak chcecie na ap, to musicie DOKLADNIE w poniedzilek zlecic ta wyplate.

Jak dla mnie to oni wcale nie płacą, a wypłaty na AP zlecić nie mogę - ani w poniedziałek, ani w inny dzień. Szkoda gadać

No ale zleciłem w poniedziałek a dzisiaj nawet śladu po tym ze zleciłem nie ma ;x

Dajcie spokój, dla mnie admin tego buxa jest delikatnie mówiąc nieco niepoważny :-P

Ale jeśli zleciłem jakiś miesiąc temu w inny dzień niż poniedziałek?? :-(
Na stronie pisze, że zapłacili 815$.
Wydaje mi się że admin co troche tak płaci kilkunastu osobom, aby nadal coś klikał, bo jak zaczyna wypłacać to odrazu każdy klikać zaczyna

Mi się zdaje, że oni w któryś dzień wypłacją na ap, a w inny znowu na inny bank.
Odpowiedz