Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ludzie jeśli nie dostają szybko wypłaty to głupoty piszą i tyle. Ja bym nie brał tego na poważnie, jeśli będzie się chciał zescamić to na pewno to zauważymy...
Albo admin wyjechał na wakacje , albo firma będzie wkrótce SCAMem. Czekam już na 35 reffów , za które zapłaciłem od 7 dni a na forum jest juz pare osób ,co od 10 dni czeka a admin 0 odzewu
darger1 napisał(a):Albo admin wyjechał na wakacje , albo firma będzie wkrótce SCAMem. Czekam już na 35 reffów , za które zapłaciłem od 7 dni a na forum jest juz pare osób ,co od 10 dni czeka a admin 0 odzewu
bo on ma w tym informowaniu w skrypcie jakiś błąd i mu pewnie często ucina info o kupnie reffków. Zamiast narzekać wystarczy napisać temat na forum.
A co do tego, że się zescamił czy coś... od poniedziałku dostałem 2 wypłaty, także takie scamy to ja lubie 8-)
nie chodzi o to, że ma błąd.. nie wiecie ile osób tylko klika na button nie płacąc za refków/premium.. do tego sprawdzanie userów z Chin.. to pochłania naprawdę dużo czasu..