Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
[Update v3] Zacznij zarabiać kilkaset zł dziennie juz 1-szego dnia! Nowatorska metoda

Autor Wiadomość
RE: [Update v2] Zacznij zarabiać na telefonie! Czyli monetyzacja apek
Sprawdź:
Najlepsze jest to ze to tylko na jednej gierce xd. A no jezeli do 6 to troszke dluzej to zajelo ;d
Ktoś wie czy da się jakoś ustawić w Noxie, żeby przechodziło na różne chaty? Trzeba niestety wpisać numer, a jest ich dużo i nie za bardzo mam jak sprawdzić, gdzie są ludzie ;D
[Update v2] Zacznij zarabiać na telefonie! Czyli monetyzacja apek
Makro po prostu ustaw i powinno działać Big Grin

Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka
Pewnie ze sie da po prostu nagrywasz to cala robote w micro i wpisujesz recznie np
wchodzisz w channel 1 i wpisujesz "Free cos tam cos tam" wysylasz to i pozniej przechodzisz na drugi czat wpisujesz ten sam tekst i tak do 50 channeli pozniej konczysz nagrywanie micrem zapisujesz i ustawiasz pętle i to w sumie tyle ja tak robie i działa Smile
Gdyby to było 50 to bym sobie sam objechał, ale jest z 10k ;c I prawie wszędzie się ludzie udzielają bo losowo przydziela, jedną z największych gier znalazłem ;D

Dobra, ogarnąłem mniej więcej na jakich chatach jest masa ludzi, więc będę ręcznie robił.
Hajs leci ^^
(31-12-2017 10:59)DobryChlopak napisał(a):  Pewnie ze sie da po prostu nagrywasz to cala robote w micro i wpisujesz recznie np
wchodzisz w channel 1 i wpisujesz "Free cos tam cos tam" wysylasz to i pozniej przechodzisz na drugi czat wpisujesz ten sam tekst i tak do 50 channeli pozniej konczysz nagrywanie micrem zapisujesz i ustawiasz pętle i to w sumie tyle ja tak robie i działa Smile

Spróbuj użyć innego słowa niż free, bo to free to wiesz .. Już tak oklepane, że ludzie nawet do końca nie doczytają jak je zobaczą.
To był akurat tylko przykład. Prawda na początku używałem tego oklepanego free i nawet prawie wszystko było identyczne jak w poście autora ,ale widziałem ze to nie przynosi zbytnio efektu więc wprowadziłem coś swojego
A ja zarobiłem 20$ wczoraj na Free Big Grin

Ale mam teraz gierke co ma potencjał, przejechałem z 50 Channeli i na każdym po kilka wiadomości w ciągu minuty. Jeszcze wiadomości się wszystkim wyświetlają, nawet podczas jakichś walk czy innych dungeonów i jak nie mają wymaganego lvla na chat ;D $$$$
Jak szukacie gierek ? Nie chce nazw tylko gdzie ich szukać z kanałami itp ? Smile
Wątek zamknięty