Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(22-03-2016 23:15)SurpriseYT napisał(a): Raczej nie... muzyka to bardzo cięzki temat. YT weryfikuje filmy głównie po ścieżce dźwiękowej. Nie polecam, ale możesz próbować i daj znać co wyszło
Spróbuję, bo mam pomysł A jakby któryś wydłuzyć lekko czy coś? Znasz jakiś program czy online programik do takich przeróbek?
dodatkowo "expercie" pytanie techniczne
jak to jest jak ludzie robia kompilacje i nie sa posadzani o kopiowanie video ?
nawet z tych wiekszych kanalow
tak samo z kompilacjami muzyki, robia te kompilacje i zadna nie jest usuwana a na nich przeciez zarabiaja !
Wiecznie czemu kompilacje zarabiają ? bo większość z nich to są amatorskie nagrania z jakiś kamer samochodowych, nikt jako osoba fizyczna nie będzie szukał po YouTube czy jego amatorski film z telefonu jest gdzieś wykorzystywany.
(23-03-2016 09:19)joseph napisał(a): W czym montujesz filmy i ile zajmuje Ci zmontowanie jednego?
Montuje w Sony Vegasie i Avid
(23-03-2016 12:53)malpa2 napisał(a):
(22-03-2016 23:15)SurpriseYT napisał(a): Raczej nie... muzyka to bardzo cięzki temat. YT weryfikuje filmy głównie po ścieżce dźwiękowej. Nie polecam, ale możesz próbować i daj znać co wyszło
Spróbuję, bo mam pomysł A jakby któryś wydłuzyć lekko czy coś? Znasz jakiś program czy online programik do takich przeróbek?
Programiki to do montowania jw
(23-03-2016 14:23)Serkownik napisał(a): tez sie pytam o program do montowania filmow
dodatkowo "expercie" pytanie techniczne
jak to jest jak ludzie robia kompilacje i nie sa posadzani o kopiowanie video ?
nawet z tych wiekszych kanalow
tak samo z kompilacjami muzyki, robia te kompilacje i zadna nie jest usuwana a na nich przeciez zarabiaja !
Tutaj odpowiedź padła. Kolejna sprawa że te wielkie kanały dostają od swoich widzów pozwolenie na wykorzystywanie komercyjne filmików. Wysyłają im i nic nie chcą
(23-03-2016 23:04)Zawadson napisał(a): "Nigdy nie mieliśmy styczności z YT, ale czujemy, że będzie to nasza pasja życiowa."
Też wróciłem na YT, ale spokojnie. Totalnie inny target, więc nie zrobię konkurencji Kiedyś nagrywałem gameplaye i jakoś tak mi się zachciało znowu pobawić w youtuby, tyle że z innym contentem.
(24-03-2016 17:18)Krechaman napisał(a): Też wróciłem na YT, ale spokojnie. Totalnie inny target, więc nie zrobię konkurencji Kiedyś nagrywałem gameplaye i jakoś tak mi się zachciało znowu pobawić w youtuby, tyle że z innym contentem.
(24-03-2016 17:18)Krechaman napisał(a): Też wróciłem na YT, ale spokojnie. Totalnie inny target, więc nie zrobię konkurencji Kiedyś nagrywałem gameplaye i jakoś tak mi się zachciało znowu pobawić w youtuby, tyle że z innym contentem.