Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
AstroCash.org - Ogólna dyskusja » Nowy Serwis PPA

Autor Wiadomość
RE: AstroCash.org - Ogólna dyskusja
Sprawdź:
Ax wy sie weźcie za gateway a nie za layout. Wszystko aby nie gateway. Zrobcie najpierw rzeczy konieczne a nie robicie dodatki..
Glosy: sqmany (+1)
Dokładnie... jak nie umiecie zrobić Gateway'a to chociaż tutaj się przyznajcie, a nie zmyślacie. Rozumiem, że Wasza ekipa jest mała (2 lub 3 osoby - nie pamiętam), no ale bez przesady, ile można testować gatewaya. On miał być sprawą priorytetową, a widać, że do końca nie jest...
Dla waszej wiadomosci fileice, serwis z najwieksza reputacja w ppa tez ma nadal wersje testowa juz pare lat - to jest tylko nazwa.
Ciamciaj przykro mi ale tymcio sam pierniczył przed chwilą że AC nadal jest w wersji beta a chyba wierzę administratorowi tego serwisu niż Tobie ? Smile

Oczywiście wersja beta jest tylko wtedy gdy AC nie dotrzymuje jakiegoś terminu toż to perfekcyjny argument co nie ? Lol
Tak, czytam te ostanie kilka stron i napiszę tylko ogólnie żeby nie urazić jednostek Wink

Ludzie postarajcie wyobrazić sobie sytuacje, że to komuś z waszych bliskich dzieje się krzywda i trafia do szpitala...Co byście zrobili? Czy siedli byście przed kompa i robili wypłaty czy byli z drugą osobą którą kochacie. Firma ma w swoim składzie nie wiem ile osób ale inni też chcą mieć wolne. Trochę zrozumienia ponieważ zdarzają się w życiu sytuacje losowe, które mogą się przytrafić każdemu. Cierpliwość też się przydaje Wink

Ja też czekałem na wypłatę i jakoś przetrwałem ! Woda, zapałki, tynk ze ściany i można przeżyć Tongue

Pozdro
MrMystery przykro mi że tak myślisz, rozumiem losowe wypadki i oczywiście jeśli to prawda to użytkownicy powinni dać spokój Tymkowi. Ale getłej jest robiony od 3 miechów ? Co on ma trudną sytuację przez 3 miechy ?

Po drugie w FireMedia jest osoba odpowiedzialna za wypłaty a druga osoba za informowanie użytkowników o aktualizacjach i tym podobnym na forach. Czy Tymcio boi się zatrudnić kogoś takiego ? Czy może jednak nikomu nie ufa tak wystarczająco ?
Ja właśnie dostałem swoją wypłatę Smile Było bez spiny, chwila cierpliwosci i jest =)
Glosy: Miu (+1), MrMystery (+1)
(13-05-2013 07:15)Dennisek78 napisał(a):  MrMystery przykro mi że tak myślisz, rozumiem losowe wypadki i oczywiście jeśli to prawda to użytkownicy powinni dać spokój Tymkowi. Ale getłej jest robiony od 3 miechów ? Co on ma trudną sytuację przez 3 miechy ?

Po drugie w FireMedia jest osoba odpowiedzialna za wypłaty a druga osoba za informowanie użytkowników o aktualizacjach i tym podobnym na forach. Czy Tymcio boi się zatrudnić kogoś takiego ? Czy może jednak nikomu nie ufa tak wystarczająco ?

Ja odniosłem się tylko do wypłat Smile O getaway mam inne zdanie też się zgadzam z tym że powinien być priorytetowy w stosunku do wyglądu Smile
hajs się zgadza Smile dzięki Big Grin
Ja jeszcze nie mam..
Odpowiedz