Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
PaidVerts - program typu Rev Share » Dzieli sie zyskiem z użytkownikami

Autor Wiadomość
RE: PaidVerts - program typu Rev Share
Sprawdź:
Kłóciłbym się. Ja wpłaciłem nową kasę, jestem tam gdzie byłem + mam akcje = wyszedłem na tym lepiej :v
no bo Ty zainwestowałeś kasę od nowa, a ja nie, i to pewne, że ja na tym gorzej wyjdę od Ciebie Smile
No dzisiaj jeszcze naliczenie powinno pójść duże, sądząc po tym, co dostała pierwsza grupa, jednak mogą być mniejsze ze względu na różną ilość osób w grupach.

Co będzie w następnych dniach, czas pokaże... Na pewno wejście z początku jest jak najbardziej dobrym pomysłem, oczywiście im wyżej tym lepiej, ale to jest oczywiste.
Dla wtajemniczonych: Wiadomo coś o problemie zakupu kampanii przez Paypal? Jo ma zamiar się tym zająć czy ma to daleko w poważaniu?
o kurczę Big Grin Powiem tak, na razie nie sprzedaje akcji, bo liczę na to, że jeszcze trochę pójdą w górę. Po swapie na koncie został mi 1$, więc wczoraj od razu wykupiłem kampanie. No i proszę dzisiejsze naliczenie i już się zwróciło, niesamowite. Ciekawi mnie ile jeszcze potrwają te wysokie naliczenia. Obawiam się, że po weekendzie niestety wszystko wróci do normy Sad
(02-01-2015 17:42)musiek01 napisał(a):  Dla wtajemniczonych: Wiadomo coś o problemie zakupu kampanii przez Paypal? Jo ma zamiar się tym zająć czy ma to daleko w poważaniu?

Jedyny problem jest taki, że trzeba się wykazać cierpliwością. O 13 dziś otworzyli kupowanie reklam, o 14:04 udało mi się kupić adsy przez PP, co jak łatwo zauważyć dało lekko ponad godzinę klikania.

Sam problem ma być rozwiązany na dniach, ale póki co tylko cierpliwość i wytrwałość w klikaniu popłaca.
Aha, czyli kolejna okazja o 21. Ktoś pisał, że teraz mają być przez 6 dni w tygodniu naliczenia, więc trzeba się załapać na (prawdopodobnie) jutrzejsze naliczenie.
Ja póki co czekam chociażby na dzisiejsze :v
Paypal działa!
dokładnie pp działa kampanie zakupione Big Grin Dzisiejsze naliczenia już były?
Odpowiedz