Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
INSTANTER Subskrypcje SMS

Autor Wiadomość
RE: instanter.pl Subskrybcja SMS
Sprawdź:
Radzę się Wam wszystkim wstrzymać z promowaniem programów.
Taka rada z dobrego serca. Nie za ciekawie to wygląda.
Potwierdzam że instanter działa, leady wpadają Wink
Wszystko się okaże w ciągu 2 dni, czy wyjdą wypłaty dla kont premium i później następne 10 dni niepewności czy wypłacą normalnym użytkownikom. Jak rozumiem nikomu nie doliczyło wczoraj zaległych leadów?
Ja jeszcze dzisiaj nie mam doliczonych leadów, zerowa konwersja chociaż że dobrze reklamowałem, doliczyło wam już leady czy jeszcze nie?

xDesinx, dumny członek http://zarabiam.com od Feb 2014.
(28-04-2014 13:25)mucios napisał(a):  Wszystko się okaże w ciągu 2 dni, czy wyjdą wypłaty dla kont premium i później następne 10 dni niepewności czy wypłacą normalnym użytkownikom. Jak rozumiem nikomu nie doliczyło wczoraj zaległych leadów?

Dobrze rozumiesz smutny
No ja ... Czyli zmarnowałem czas na ten serwis bo nie mam minimum, a miałbym gdyby nie to, że nie nalicza leadów 4 Przenoszę się na freebiz i firesub Big Grin
Nie naliczyło wam też leadów wczoraj i dzisiaj czy tylko mi? I nie dostaliście ich dzisiaj jeszcze?

xDesinx, dumny członek http://zarabiam.com od Feb 2014.
A ja zleciłem wypłate i kończe zarabianie w tym serwisie Wink
Tez koncze zarabianie w tym serwisie wypłata zlecona i uciekamy do firesube:)Pozdrawiam
Zlecic to kazdy moze, tylko pytanie czy ja dostaniemy Wink
Odpowiedz