Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Ile dzisiaj zarobiliście ?

Autor Wiadomość
RE: Ile dzisiaj zarobiliście ?
Sprawdź:
@szykiryki jestem bardzo sceptyczny w tym planie, dlatego i pytam, również dużo osób, którzy lubią wychwalać się...
@Fihu, akurat ten temat i galeria jest pełna dowodów, więc trzeba być naprawdę człowiekiem małej wiary, żeby temu nie ufać.
A jak ktoś sobie podbudowuje ego pisząc tutaj każdego dnia, że zarobił 1k, to spoko. Kto mu broni? Smile

@[Władysław], robisz sobie bardzo słaby PR.
Mówisz, że nie wierzysz w zarabianie w sieci, a w sygnie umieszczasz link do swojego kursu internetowego, na którym rzekomo można zarabiać 40$ dziennie. Śmiech na sali. (btw, oferta sprzedażowa na interkursach megasłaba- chyba nie uczestniczyłeś w zadnych kursach P. Danielewskiego? Jesteś obcokrajowcem, bo źle odmieniasz niektóre wyrazy?- jeśli tak, zleć komuś napisanie profesjonalnej oferty, bo ta nie będzie konwertować na pewno...)
(16-04-2015 21:48)szykiryki napisał(a):  @Fihu, akurat ten temat i galeria jest pełna dowodów, więc trzeba być naprawdę człowiekiem małej wiary, żeby temu nie ufać.
A jak ktoś sobie podbudowuje ego pisząc tutaj każdego dnia, że zarobił 1k, to spoko. Kto mu broni? Smile

@[Władysław], robisz sobie bardzo słaby PR.
Mówisz, że nie wierzysz w zarabianie w sieci, a w sygnie umieszczasz link do swojego kursu internetowego, na którym rzekomo można zarabiać 40$ dziennie. Śmiech na sali. (btw, oferta sprzedażowa na interkursach megasłaba- chyba nie uczestniczyłeś w zadnych kursach P. Danielewskiego? Jesteś obcokrajowcem, bo źle odmieniasz niektóre wyrazy?)

Po prostu nabija sobie posty Smile
Glosy: szykiryki (+1)
@szykiryki Przecież to nie jest mój kurs. beka Wiem o tym, że ta metoda działa - widziałem przelewy na jego koncie, ale względnie pozostałych metod prawie nic nie mogę powiedzieć. Wiem tylko o tych drobiazgach z tytułu klików na reklamę... Kilka dni temu myślałem o tym, że ta praca, na której teraz jestem, to oszukaństwo - 8 godzin dzienne i tak mało pieniądza. Rozpoczął myśleć o tych mitycznych zarobkach w sieci, o których wszyscy mówią, ale prawie nikt dokładnie nic nie wie. Dlatego i pytam tu i teraz. Tak, nie jestem polakiem (przecież nie jest to tajemnicą), przepraszam za błędy. Ale naprawdę nic nie wiem o tym P. Danielewskim.

@Radek4921 I tak i nie. Zaczynałem od tego. Teraz chce więcej dowiedzieć o zarobkach.smutny
Zacznij wiec czytac forum zamiast zadawac bezsensowne pytania czy mozna zarobic.
Nie wiem czy to Twoj kurs... Po sposobie pisania i innych szczegolach mozna sadzic, ze jednak Twoj (albo Ty pisales oferte sprzedazowa, radze ja poprawic).
@szykiryki Hmm, naprawdę wygląda na to ? W takim razie przyjaciele myślą jednakowo. beka
Przekażę mu, żeby przerobił. Dziękuję za krytykę. (Prawdopodobnie już powinienem przestać pisać nie zgodnie z tematem)
Siema Wujek! Big Grin

Dziś : zł414.38
Dziennie mniej wiecej ~100zł bez wysiłku Wink
HC 7PLN
PPI 2 $
Tanie aukcje - jakis matolek sie trafił 50PLN
Oo Panie... i Ciebie Prizmo tu przywiało?
Ty to wiem że zarabiasz ładnie.
Ja z Tm i APV wyciagam na tem moment 100$, ale sie rozkręcam. Co tydzień kupuje kolejne paczki i zarobek wzrasta o 2$ dziennie. Za pare miesięcy osiągnę max i będzie około 3-5tys miesięcznie Wink
40 zł Tongue
Odpowiedz