Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich

Autor Wiadomość
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich
Sprawdź:
(07-01-2015 21:15)Kondziozwykopu napisał(a):  Ej a tak z ciekawości czy spam na FB nie podchodzi pod to:
Art. 286. § 1. Kto, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej, doprowadza inną osobę do niekorzystnego rozporządzenia własnym lub cudzym mieniem za pomocą wprowadzenia jej w błąd albo wyzyskania błędu lub niezdolności do należytego pojmowania przedsiębranego działania, podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8.

?

nie
Masz regulamin to przecież nie wprowadzasz w błąd , a nad to , ofiara potwierdza ten regulamin Smile
(07-01-2015 21:15)Kondziozwykopu napisał(a):  Ej a tak z ciekawości czy spam na FB nie podchodzi pod to:
Art. 286. § 1. Kto, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej, doprowadza inną osobę do niekorzystnego rozporządzenia własnym lub cudzym mieniem za pomocą wprowadzenia jej w błąd albo wyzyskania błędu lub niezdolności do należytego pojmowania przedsiębranego działania, podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8.

?
Zależy jak reklamujesz
[Obrazek: sup.png]
Ostatnio lepiej a myślałem że spadnie. Huh

?
Jeśli wprowadzasz w błąd to tak Idea
Wypłata zlecona. Czekamy na przelew Smile

• Wysłane z urządzenia mobilnego. •

| .xXx. |

| Pomogłem? Daj reputa [Obrazek: thumbsup.gif] |
| Opinie o mnie |

| .xXx. |
@[DzejkobPL]
No to trochę poczekasz bo wypłaty były dzisiaj Big Grin
Dzisiaj też mają być realizowane Smile
Glosy: piotrekprorok (+1)
Mnie to dziwi tylko jedna rzecz mam tam parę linków zrobionych których w ogóle nie promuje i z dupy mam nagle

ZDJ DO SYFU

a nic nie promowałem ;/ dziś 0 zawsze po 24:00 max 10 wejść powinienem mieć kiedyś tak samo miałem że nie wiem skąd mi te wejścia wchodziły u mnie to tak konwerska spadła że to masakra jakaś rada sposób może błąd ;D?
(08-01-2015 08:12)DrPrefix napisał(a):  Mnie to dziwi tylko jedna rzecz mam tam parę linków zrobionych których w ogóle nie promuje i z dupy mam nagle

ZDJ DO SYFU

a nic nie promowałem ;/ dziś 0 zawsze po 24:00 max 10 wejść powinienem mieć kiedyś tak samo miałem że nie wiem skąd mi te wejścia wchodziły u mnie to tak konwerska spadła że to masakra jakaś rada sposób może błąd ;D?

Nikt Ci nie poda gotowego rozwiązania, sam musisz pracować nad konwersją, zmieniać opis, zdjęcia itd...

EDIT /
Bo tak napisane, że można to na kilka sposobów zrozumieć Smile
Odpowiedz