Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
MT 20 - Na stałe. Koszt wynosi 20 zł netto (24,60 zł brutto).
MT 15 - Koszt 15 zł netto
Opcja dostępna również w przypadku modelu płatności podwójnej. Jest szansa na zapisanie użytkownika na obie subskrypcje i uzyskanie odnowień z obu subskrypcji za pomocą 1 formularza aktywacyjnego.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-07-2016 13:54 przez eforsa.)
(08-07-2016 14:27)szykiryki napisał(a): Niestety subskrypcja nie chce się uaktywnić. Po dokonaniu zmiany na MT OK i zatwierdzeniu po chwili i tak wraca do wcześniejszego wyboru płatności...
Witam mam pytanie, mam dostep do całkiej dobrej niszy... czy jest możliwość przygotowania przez Państwa landing page pod tę konkretną nisze? wiem,ze u konkurencji jest taka możliwość, lecz odnowienia bardzo mnie do Państwa przyciągają i chciałbym ten projekt spieniężyc u Państwa. Prosze o odpowiedz
Masz przecież możliwość generowania własnego landing page w kreatorze stron z narzędziami od eforsy.
Lub jeżeli chcesz to i lepiej stworzyć własny na wordpressie z domenką i dostosować jak się chce.
Tak doskonale wiem o tym, natomiast nie jestem zbyt kreatywny aby stworzyć bardzo dobry LP, pytam czy jest mozliwość jesli nie to przejde z tą nisza do konkurencji ;p
(08-07-2016 16:22)grubyst napisał(a): Witam mam pytanie, mam dostep do całkiej dobrej niszy... czy jest możliwość przygotowania przez Państwa landing page pod tę konkretną nisze? wiem,ze u konkurencji jest taka możliwość, lecz odnowienia bardzo mnie do Państwa przyciągają i chciałbym ten projekt spieniężyc u Państwa. Prosze o odpowiedz
W tym momencie nie potrafię odpowiedzieć na to pytanie. Proponuje zadać pytanie drogą mailową na [email protected] wraz ze szczegółami oraz czekać na odpowiedź, która z uwagi na rozpoczynający się weekend może się przedłużyć.