Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Może dziwne pytanie, ale ... może ktoś wytłumaczyć jak wgrać gatewaya na wordpressie ? Próbowałem wszędzie ten kod wklejać i nic z tego, a nie mam nigdzie żadnych nagłówków <head>
Okej zrobiłem to, ale się pojawił nowy problem. Dodałem kod gatewaya do obrazka i gdy klikam na niego, tło robi się szare ale nie wyskakuje okno z ofertami. Co z tym zrobic ? Na blogspocie testowałem i tam nie ma żadnego problemu a na WP ciagle coś nowego
@Edit :
Okej to już zalatwiłem ale znowu jest problem. Raz sie pojawia GTW a raz nie. TO jakas loteria czy jak ?^^ Klikam i sie pojawia, kline potem drugi raz i "page not found"
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-07-2013 13:19 przez KosikSquad.)
Mam pytanie, czy jest możliwość wybrania np 20 ankiet które będą się pojawiały dla każdego kraju?
Oczywiście te za które dostajemy najwięcej $? Pytam bo 90% to zarobki poniżej 1$..
Jeśli wybiorę np te najbardziej dochodowe i każdy kto będzie chciał pobrać będzie musiał wypełnić jedna z nich to z automatu zarobki by się zwiększyły?
Z góry dzięki za odpowiedzi bo jak słyszę ze ludzie maja po 5-20$ za pobrania to jestem w szoku i pytam skąd jak