Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(23-07-2013 17:49)mikel2501 napisał(a): Przepraszam za pytanie ale co to jest dokładnie PPA, nie mogę znaleźć w żadnym temacie. Czy mogę prosić kogoś o linka do info? Z góry dziękuje.
Jak to napisali przedmówcy. Liczy się podjęcie decyzji. A potem konsekwentne realizowanie wyznaczonych sobie zadań. Ale liczy się decyzja. Jedno jest pewne. Jeśli nic nie będziesz robił, nic się nie zmieni.
PPD, wykonywanie zleceń - webmastering, grafika komputerowa oraz program partnerski z jedną stroną, prawie nic się nie robi wgl. nie trzeba myśleć nad znalezieniem klientów a zarabiam 10 zł dziennie na tym programie
często robię blogi które upadają po kilku miesiącach bo zaczynam mieć brak motywacji, ale troszkę z nich się zarobi przed upadkiem
Mam kilka nowych projektów które zaczynam realizować i zobaczymy ile wzbije kokosów