Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Cześć wszystkim, zbliża się koniec drugiego podsumowania mojego dziennika i myślę, że tym razem celu nie uda się osiągnąć, ale i tak będę zadowolony z tego co osiągnąłem, bo całkiem fajna sumka sie uzbierała. Wczoraj coś ruszyło do przodu - nabiło więcej leadów niż dzień wcześniej, wyświetlenia na blogu na takim samym poziomie i jest okey! Zarobione ponad sześć dolarów i to jest dla mnie super dnióweczka na PPI!
Gruby, motywujesz żeby uderzyć w PPI...2
A i jeszcze jedno...
Lepiej postawić sobie wysoki cel i go nie zrealizować, niż postawić niski i się opierdzielać
Pozdro!
(24-11-2016 13:26)iPlusOfficial napisał(a): Coraz wiecej osob chce w maca isc, ale nie ma czemu sie dziwic, takie stawki motywuja
Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka
No dokładnie, na Cinstaller największe pobranie miałem z MACA i wynosiło $2,40, więc całkiem ładnie jak za jedno pobranie.
(24-11-2016 13:34)mahuzz napisał(a): Gruby, motywujesz żeby uderzyć w PPI...2
A i jeszcze jedno...
Lepiej postawić sobie wysoki cel i go nie zrealizować, niż postawić niski i się opierdzielać
Pozdro!
No dokładnie, w następnym miesiącu postaram się zrealizować ten cel $200.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-11-2016 14:12 przez Grubykesz.)
Niby pobiera się to .iso, a muszę przyznać, że u mnie pobrania wpadają lepiej niż w zeszłym tygodniu, dziwna sprawa.
Zrobiłem test i pobrałem ten plik, kliknąłem żeby wypakować i w środku jest normalnie plik .exe
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-11-2016 15:08 przez Grubykesz.)