Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Wspólna inwestycja

Autor Wiadomość
RE: Wspólna inwestycja
Sprawdź:
Zrób sobie przerwę uporządkuj wszystko wypłać co masz do wypłacenia np. mi Big Grin i od 1 lipca rusz na nowo jak wszystko zaplanujesz.

Lokata 7% !!
[Obrazek: log-e1430729657595.png]
Przyjmujesz płatności skrillem?

Wysłane z mojego One przy użyciu Tapatalka

>> Dziennik pracy - własne aplikacje - $1000/msc <<

[Obrazek: banner-2024-04.jpg]
Dziś założyłem skrilla, muszę go ogarnąć i może po weekendzie. Ale faktycznie nie wiem czy nie zrobić lekkiej przerwy.
Za jakiś czas będę chętny, wypłacę kasę z Firesuba, kupię telewizor i resztę mogę zainwestować. Jerk

ZARABIAM OD: ~25.05.2015r.
[Obrazek: 10131c7020.png]
HotCash: 816.82 PLN
Można i tak Big Grin
Zainwestowane. Czekam na info, że przelew dotarł Wink
Jestem zainteresowany inwestycją 500zł na miesiąc Smile Jeśli aktualne to proszę o kontakt ze szczegółami, bo masz zapchaną skrzynkęWink
Tak, sorki nie było mnie wczoraj w domu wieczorem i wchodziłem na forum przez telefon, ale nie lubię czyścić skrzynki na telefonie.
Póki co na kilka dni się wstrzymam.

@[sienny18] Doszło Smile
Zainwestowalem 200zl. Pieniadze wrocily po miesiacu z zyskiem.
Polecam !
Inwestycja nadal aktualna ? Czekam na przelew więc zainwestowałbym większą sumę na miesiąc.
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: