Cześć wszystkim dzisiaj od rana nieco popracowałem, obiecałem przedstawienie oferty dla nowych poleconych a także dla tych którzy są już ze mną od jakiegoś czasu tak więc odsyłam wszystkich do tematu, który przed chwilą skończyłem pisać
TUTAJ gdybym jednak nie spełnił wszystkich Waszych oczekiwań liczycie na coś więcej lub innego chętnie wysłucham
TM
Postanowiłem wypłacić cały wkład + na jakieś wakacje fajne mieć i sytuacja prezentuje się następująco
CEL - 397,192 / 4500 zł
+
Na razie tego nie wypłacam, czekam na jakąś okrągłą sumkę
No i moje piękne paczuszki
Na razie zakończyłem pracę nad stroną internetową promującą Trafficmonsoon, skupiłem się w ostatnim czasie nad materiałami dla osób poleconych, mam nadzieje, że jesteście z nich zadowoleni.
KONKURS
Dzisiaj miałem ogłosić kolejny konkurs ale szczerze mówiąc na razie brak mi pomysłów może macie jakieś ? Postanowiłem także stworzyć cykl mniejszych konkursów związanych z Cash Links. Konkurs taki będzie trwał 10 dni nagradzane będą 3 najlepsze osoby.
Powracając do Naszego obecnego konkursu zostało raptem 6 dni i zostaną ogłoszone wyniki. Przypominam, że wygrany zgarnia $50 !
MTV
Cena akcji znów się podniosła obecnie wynosi $0.0176, MTV przez ostatnie tygodnie zaczyna generować coraz lepsze przychody aczkolwiek FTQ całkowicie staneła ODRADZAM JAKICHKOLWIEK INWESTYCJI. Muszą jakoś rozwiązać ten problem gdyż jakby nie było jest malutki problem
Dzisiaj tzn. 20.07.15 dzienne naliczenie jest już nieco wyższe niż w ostatnich dniach gdyż wynosi $11.000
Gdyby ktoś miał pytania proszę pisać na priv lub gg - 52793472