Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Tanieaukcje.com - Program partnerski (50% za lead / lub 5 gr. za klik)
Sprawdź:
To zależy od wielu czynników. Jedni zarejestrują się żeby ogarnąć co jest grane i wpłacą a drudzy po prostu zamkną stronę bo stwierdzą że nie mają hajsu np. Ja tam nie narzekam że nikt nie wpłaca bo dziś jest 29 marca dopiero a do wypłaty to jeszcze nie całe 2 tygodnie. Po 10 tym przeważnie mam poważniejszy wysyp wpłat
Musisz zwracać uwagę również na to czy ludzie mogą mieć hajs czy nie. Teraz będzie Wielkanoc za tydzień to ludzie będą mieli mniej hajsu bo wiadomo że trzeba zwołać całą rodzinkę i przygotować % hehe
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-03-2015 00:03 przez Voldir.)
RE: Tanieaukcje.com - Program partnerski (50% za lead / lub 5 gr. za klik)
U mnie zawsze przy 200 rejestracjach wpadalo w ten sam dzien albo dzien pozniej 400+ a od wczoraj wieczora 280 rejestracji i 27zl zysku. Moze dlatego ze weekend i przelewy nie dochodza do tanichaukcji i od jutra beda wplaty dochodzic... Mial ktos podobnie jak dawal linki w sobote lub niedziele?