Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
INSTANTER Subskrypcje SMS

Autor Wiadomość
RE: instanter.pl Subskrybcja SMS
Sprawdź:
Też tego nie zostawię jak dobrze że mam prawnika w rodzinie. Czekam do 10 Maja. Po 10 Maja sprawę załatwimy inaczej Smile
Jeśli ktoś zakłada Firmę i jego założenie jest oszustwo to podejmuje na początku odpowiednie kroki i wszystko dokładnie sprawdza co się może stać i jak tego uniknac jeśli nie dostaniecie kasy to i tak pewnie jej nie odsyskacie sa luki w prawie o których nawet nie wiecie a to , że firma jest zarejestrowana to Polsce to jeszcze nic nie znaczy Smile

Co do tematu wypłat itp Idiotyzm zlecic teraz wypłate skoro z poleconych jest kilka stówek ++ a jak widac od 2 tygodni dalej nie dodali ich do naszych kont. Nawet jak wypłacimy nasze pieniądze to wyjdzie na to , że napawia poleconych dopiero po wypłatach i będzie można wypłacic tą kasę dopiero w czerwcu a w czerwcu to...... . Oczywiście w przypadku kiedy serweris okaże się wypłacalny nie ma co tu pisać bo to nic nie da.

Kto mieszka w okolicach Wrocławia już dawno powinien sprawdzić firmę a nie teraz wam się nagle zebrało...
a z mojego punktu widzenia nie ma co się spinać teraz tylko po prostu poczekajcie. Kto po 2 miesiącach od założenia firmy się zmywa? Trochę to jest bez sensu. Dopiero co wprowadzili wydawców premium i nowe programy, widać że się rozwijają i piszą komunikaty na stronie. Myslę że to chwilowy zastój spowodowany brakiem gotówki, dostaną przelew od mobilteka to wypłacą na luzie. W sumie mają czas do 10 maja. Jak tego nie zrobią to my zrobimy swoje Smile a jest nas duzo Smile
Glosy: piciaszek (+1), zozols1 (+1)
Cytat:W sumie mają czas do 10 maja. Jak tego nie zrobią to my zrobimy swoje Smile a jest nas duzo Smile

Sorry, nie będę czytał 271 stron na forum, dlatego tutaj zapytam. Czemu co chwile piszecie o "dziesiątym" - wypłaty są realizowane co miesiąc? Przeczytałem 10 stron, na początku Instanter prawił, że przelewy robią co tydzień.
Ale teraz są co miesiąc. Do 10 dnia każdego miesiąca mają wyjść wypłaty.
a tam głupoty piszecie, jest termin do 10 maja to sie tego trzymajmy nie wypłacą to wtedy będzie się trzeba martwić a nie tak daleko w przyszłość Wink

[Obrazek: selfi9.png]
Leady za środę doliczyło komuś ?
@up Oczywiście, że nie Wink

A już chciałem się zmobilizować do zarabiania tutaj impreza
(25-04-2014 15:05)Haffey napisał(a):  Jest ktoś z Wrocławia i będzie tak dobry oraz sprawdzi ten adres ul.rajska 69
Czy musze sam tam jechać..

https://maps.google.com/maps?q=rajska+69...3,,0,12.15

Wink
Glosy: Hrustus (+1)
Jak czytam niektóre posty to mam ochotę się zapaść pod ziemię facepalm
Odpowiedz