Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
INSTANTER Subskrypcje SMS

Autor Wiadomość
RE: instanter.pl Subskrybcja SMS
Sprawdź:
No nalicza prawidłowo, ale co z leadami za środę? Tak trudno im w panelu dodać jakieś konkretne info? facepalm
Wydawca premium właśnie zniknął, a o wypłatach ani słowa ;/
A otrzymał ktoś odpowiedź na maila w sprawie zaległych leadów? Bo u mnie cisza niestety...
(24-04-2014 23:23)gagis napisał(a):  Ja też się wybiorę bo mi wiszą ponad 3k Lol

Byłeś ich takim wielkim obrońcą a teraz co , z dnia na dzień Ci się odmieniło ?
(25-04-2014 14:32)pietreczka napisał(a):  Wydawca premium właśnie zniknął, a o wypłatach ani słowa ;/

tak po prostu ci zniknął czy konto premium ci wygasło po 7 dniach?

Otrzymał ktoś ktokolwiek odpowiedź od instantera? na jakikolwiek temat?
Minęło 7 dni.
Niestety nie ;/
Jest ktoś z Wrocławia i będzie tak dobry oraz sprawdzi ten adres ul.rajska 69
Czy musze sam tam jechać..

Instanter , dla mnie jesteście już spaleni za to co robicie obecnie! Nie zamierzam wrzucać wam hajs do kieszeni a wy będzie mnie i innych traktować w ten sposób ? Już pokazaliście na co was stać i ŻADNE WYMÓWKI nic tutaj nie wskórają !
teraz chce moją kasę i trzymam sie od was z daleka..
Instantera nie było na Forum od 2 dni więc nie widział waszych postów może Instanter miał wypadek albo nie żyjeBig Grin Przecież to jest jedna osoba która wam odpowiada na E-maile i pisze tutaj oraz ta która prowadzi tą działalność reszta to jakieś pionki typu ksiegowość/grafika za monitora
Poczekajmy jeszcze chwilę.
Mi lecą 11k Smile Tak tego nie zostawię, choćbym miał mu sprzęt z domu wynosić to to odzyskam Smile
Glosy: whatdefak (+1)
Ja poczekam do poniedziałku zobaczymy czy będzie jakiś odzew z ich strony. Jak nie otrzymam kasy po 10 maja to jadę osobiście tam ile razy to już można stracić czas i kasę, przekręt torby pałą po jajach i niech kasę oddaje ja nie mam zamiaru być oszukiwany przez takie firmy pieniądze odkładałem na wyjazd do NL do pracy coś innego niż siedzieć przed kompem i zbijać bąki cierpliwość moja się kończy co do tych serwisów...
Glosy: whatdefak (+1)
Odpowiedz