Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Zarabiaj z programem PaidVerts .HIT.» Stabilny program! Zarabiaj od 1$ do 200$ dziennie! Z 1$ mamy 0,47$ zysku! Zarabiaj również bez inwestycji! Warto sprawdzić!
(30-08-2014 12:53)twnt22 napisał(a): Według mnie opłacać się będzie kupić teraz aukcje za $0.14 i potem posprzedawać za 0.16, ta cena jest przewidywana przez Jo w najbliższym czasie hmm
akcje, chciałeś raczej napisać No na akcjach też można zarobić
(30-08-2014 12:53)twnt22 napisał(a): Według mnie opłacać się będzie kupić teraz aukcje za $0.14 i potem posprzedawać za 0.16, ta cena jest przewidywana przez Jo w najbliższym czasie hmm
gdzie masz te aukcje ? czy to takie opłacalne ? kupić 10 zapłacić 1.40 a sprzedać za 1,60
zarobek 0.20 tylko w jakim czasie?
podrzuć link do tych aukcji
(30-08-2014 13:11)ManiekHoNoTu napisał(a): by kupić trzeba konto w 2 serwisie założyć i są to akcje 2 strony a nie pv
ja myślałem że to o pv mowa a tutaj o innej stronie
Jeśli masz konto założone w PV to również w MTV automatycznie
PV/MTV to dwie strony tego samego admina i są ze sobą zintegrowane
(30-08-2014 13:11)ManiekHoNoTu napisał(a): by kupić trzeba konto w 2 serwisie założyć i są to akcje 2 strony a nie pv
tego nie wiedziałem
jak w ogóle zarabiać w tym mtv ? o co tam chodzi ?
może byś jakiś poradnik napisał o mtv tak jak o pv ????
tego nie wiedziałem
jak w ogóle zarabiać w tym mtv ? o co tam chodzi ?
może byś jakiś poradnik napisał o mtv tak jak o pv ????
Osobiście sam nie zarabiam w MTV, ale zarabiać tam można na planach inwest. i zakupie i sprzedaży akcji, no i na dywidendach od tych akcji Co do poradnika do mtv to raczej nie