Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(26-11-2012 22:48)cpr napisał(a): Ja mam wrażenie, że Pan z moich środków spłaca innych. No, ale zobaczymy co na to jutro jego ojciec powie.
o ile się dodzwonisz może telefon odłączyć, kabel z gniazdka wyjąć, nie iść na uczelnie tylko przejmować i odbierać
widać, że dupa trzęsie się ze strachu byle przed rodzicami ukryć sprawę, ale i tak mu to nic nie da bo policja w sprawie podrobionego potwierdzenia go odwiedzi
PROSZĘ WSZYSTKIE OSOBY, KTÓRE MI WPŁACAŁY O PW Z INFORMACJĄ JAKA KWOTA ORAZ JAKIM ŚRODKIEM WPŁACAŁY MI TE PIENIĄDZE
Nie udzielam się na forum, nie odpowiadam w temacie także proszę bodków, tomazzich itp o nie spamowanie żeby ten post był widoczny dla wszystkich zainteresowanych(pokrzywdzonych). Żadne dzwonienie, pisanie smsów itp itd nic Wam nie da, chcecie odzyskać pieniądze, zapraszam na PW i proszę o nie spamowanie ponieważ na żadnego posta nie odpiszę
NIE SPAMOWAĆ !!! ROZMOWY NA GG SOBIE PRZEPROWADZAJCIE
(26-11-2012 22:48)cpr napisał(a): Ja mam wrażenie, że Pan z moich środków spłaca innych. No, ale zobaczymy co na to jutro jego ojciec powie.
o ile się dodzwonisz może telefon odłączyć, kabel z gniazdka wyjąć, nie iść na uczelnie tylko przejmować i odbierać
widać, że dupa trzęsie się ze strachu byle przed rodzicami ukryć sprawę, ale i tak mu to nic nie da bo policja w sprawie podrobionego potwierdzenia go odwiedzi
Mam nadzieje, ze swojej strony będę nalegał na Millenium o dodatkową interwencję w sprawie podrabiania dokumentów bankowych.
Mam nadzieje, ze swojej strony będę nalegał na Millenium o dodatkową interwencję w sprawie podrabiania dokumentów bankowych.
nie tylko do millenium dzwoń - na komisariat gdzie składałeś zawiadomienie też możesz zadzwonić, lub ich odwiedzić by dowiedzieć się o postępy w dochodzeniu
dzieciak widać się w berka bawić lubi a pieniądze to z twoich wypowiedzi już x terminów miałeś wyznaczonych kiedy ci zrobi przelew - gdyby nie wyszła sprawa zgłoszenia podrobionego przelewu to pewnie nie jeden jeszcze tak zrobiony przez artystę-plastyka ze spalonego teatru byś pewnie otrzymał
Miejmy nadzieje , ze dostanie sprawiedliwy wyrok(wiezienie i splata kasy). Wiele osob chodzilo z ta sprawa na policje i nici.az w koncu zadarl z niewlasciwym czlowiekiem i ma za swoje.