(28-07-2012 09:49)Don Lewski napisał(a): Przecież to kpina! Nie mogę wypłacić na LR, mimo że straciłem 2$ właśnie po to, by zamienić na ich własnej stronie e-walutę z PayPal na Liberty Reserve. :/ To mam jeszcze raz to zmienić, anulować wypłatę i wypłacić raz jeszcze, tym razem na PP?
jak byś czytał posty w temacie to byś widział informację o tym jak wygląda opcja wypłaty na lr bo w nie jednym poście już o tym pisałem i nie jednej osobie na ten temat odpowiadałem i na pytanie odnośnie wypłat na procesor lr
w 1 poście tematu również zamieszczona jest informacja odnośnie wypłat na procesor lr
wybacz ale ja nie będę każdemu z osoba wysyłał np prywatnej wiadomości by go specjalnie o czymś poinformować bo ktoś czyta posty lub nie czyta lub czyta wybiórczo
po to jest temat i po to się pisze posty by inni je czytali
skoro ich nie czytasz lub czytasz wybiórczo to pretensje miej do samego siebie
i tak jak mówię, jeśli kupowałeś depozyt wpłacając z paypal po wprowadzeniu już lr to na lr nie wypłacisz, zlecisz wypłatę ale admin jej nie zrealizuje
z tego co mi wiadomo, rejestrując się akceptujesz warunki danego hyip i to ty się do nich musisz dostosować a nie admin do twoich widzi mi się
jeśli chcesz trzymać wypłatę, musisz anulować zlecenie i wypłacić na paypal
z tego co mi wiadomo od poleconych konwersja z lr na paypal jest bez prowizji
prowizję masz w przypadku konwersji z paypal na lr