Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
ySense - Wypłacalny od 2008

Autor Wiadomość
Tongue RE: [PŁACI ]- Wypłacalny od 2008r. - wypłaty co tydzień
Sprawdź:
Ja po prostu wypełniam ankiety, jedną zaliczy druga nie ;p wypełniaj do skutku ;p
RE: [PŁACI ]- Wypłacalny od 2008r. - wypłaty co tydzień
Dokładnie, raz zaliczy a raz nie, tu nie ma złotego środka.
A dziś 2 wpadły i piaty dzień z rzędu mam bonus checklistę zaliczoną Smile
Fajnie idzie, w czwartek rano na koncie miałem 0,10$ bo dzień wcześniej zleciłem wypłatę a dziś mam już 3,45$ Smile
Oczywiście zawsze jest tak, ze jak się przesadnie cieszę to przestaje "źreć" Smile
I znów wpadła ankieta, kurcze ale fajnie idzie, dziś mam już na koncie 1,74$ zarobione plus nz tego jutro wpada 16% czyli prawie 0,28% Smile
Jak ktoś ma jeszcze wątpliwości niech je rozwieje i zacznie na luziku zarabiać z Clixsense Smile
Mam 3 ankiety do wypełnienia i zawsze po odpowiedzeniu na pierwsze pytania ankieta się kończy... Co robie nie tak? Sad

Tutaj zarabiam:
http://csl.ink/1m4y
(16-10-2015 14:24)Miluus napisał(a):  Mam 3 ankiety do wypełnienia i zawsze po odpowiedzeniu na pierwsze pytania ankieta się kończy... Co robie nie tak? Sad
Ciężko powiedzieć, co robisz nie tak. Mi też się czasami tak zdarza, że nie trafie z odpowiedzią, ot życie po prostu, nie jesteś w grupie docelowej pytających.. Ale nie załamuj się i idź dziś do offers, trialPay , speakup bo tam dzisiaj krótka ankietę dodali za 6 centów, powinieneś zaliczyć Smile
Zawsze sa rozne mozliwosci w clixsense , i to jest fajne, dla kazdego cos sie znajdzie . Smile
Dziś wpadła ankieta ale na gwałt potrzebuję jeszcze jednej bo tylko 15 centów do wypłaty brakuje anie chcę czekać kolejny tydzień aż nazbieram...
Chyba poszukam szczęścia w Clixgrid

No chyba że dwóch gości, którzy przeglądają to forum lub użytkowników forum zdecyduje się zarejestrować z mojego reffa to wtedy wpadnie mi 20 centów i wypłatę będzie można zrobić Smile
Chętnych gorąco zapraszam !!!
I jak tam w clixgrid leos, miales szczescie ?
A gdzie tam Trio, dupa zbita Sad
No niestety dopiero w przyszła Środę zlecę wypłatę. 14 centów zabrakło kurde bele...
Ale to nic, dzisiaj tez poluję na ankiety bo generalnie w weekendy sobie odpuszczam więc dziś i jutro polowanie Smile
Wczoraj jedna była za 1.93 dolca tylko trzebabyło na telefonie ją zrobić. 5 min może trwała i 8 zł do przodu Wink
Odpowiedz