Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
No tak w tym momencie to jest nawet oczywiste. Przy prowizji 1% w momencie handlu między graczami musiał byś dać 3% prowizji na giełdzie żeby ten 1% dla coalco został.
Myślę, że w miarę rozwoju gry i kolejnych opcji na giełdzie związanych z kolejnymi funkcjami ta prowizja 0.5% będzie spoko, bo ta giełda będzie żyła cały czas
@Kolorpurpury, dokładnie.
@Karimes, tak jak mówiłem wczoraj dziś wpłaty PLN/BTC będą wstrzymane do momentu aż nie uporam się z giełdą budynków. Zapewne nastąpi to około 23:00 bo zazwyczaj o tej godzinie kończę pracę przed komputerem. Nie wiem jak długo potrwa przerwa, ale sądzę, że nie dłużej niż 2 dni.
Jak już jesteśmy przy konkursie to znalazłem małą błahostkę, odnośnik na stronie do konkursu jest tylko z głównej strony, gdy wejdziemy na jakąś podstronę to go nie ma.
Celem było to, żeby odnośniki do jakichś sporadycznych podstron pojawiały się tylko na głównej (jakby forma komunikatu). Być może dzięki temu, staną się one bardziej zauważalne - ale jak na razie wyciągam wnioski i zobaczymy jak to będzie w przyszłości.