Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: clixsense (i inne bez inwestycji) - mój dziennik pracy + porady
Sprawdź:
A kartę z darmowymi naliczeniami można dostać za wykonanie 3 zadań.
1. polubienie i Post na facebook
2. polubienie post na instagram
3. filmik na youtube
Ja zrobiłam 2 zadania, bo nie mam konta na instagramie i do nich napisałam. Zobaczymy co odpiszą, czekam na zatwierdzenie. A filmik zrobiłam taki prosty w 10 minut https://www.youtube.com/watch?v=BncK4GHhcaM
Dawno nie dodawałam w dzienniku nic odnośnie clixsense, ale to dlatego, że na razie nie wypłacam a kumuluję do większej sumy.
Otóż dzisiaj zrobiłam aż 4 ankiety z filmikami, których sponsorem była coca cola i tym samym za dzisiaj dostanę bonusik.
Oto moja dzisiejsza lista zarobkowa na clixsense
(11-03-2017 00:37)Miedziany napisał(a): No a mnie wywala przy praktycznie każdej ankiecie -.-
Podejrzewam, że jest trochę tak, ze większość osób co ma dużo ankiet to z dużych miast, a Ci co ze wsi lub małych miasteczek to są pokrzywdzeni niestety... ja to akurat zaliczam się do tych z miasta ponad 200 tysięcy