Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ostatnimi czasy udowadniam sobie ile warta jest ambicja. Niesamowite jest dla mnie jak sytuacja się rozwinęła. Od gówniarza który miał pstro w głowie i spamował na FB, do człowieka który ma łeb na karku, mnóstwo motywacji i kasa leci z automatu
To co? Dążymy do 1000/dzień
Jest dopiero godzina 22. Strony miały problemy przez jakiś czas i nie chciały działać, tak to by wpadło jeszcze więcej. Dwie godzinki, wierzę że siądzie coś ciekawego jeszcze
Jutro z rana pewnie dam podsumowanie
Dobranoc!
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-08-2016 21:09 przez mahuzz.)
Prócz tego, że niżej jest Wiz wrzucę wam nutki, które towarzyszyły mi w początkach spamu na FB
Szczególnie 'Nie jestem dawno' 'Szósty zmysł' 'Gubisz ostrość'
16 latek słucha klasyków
Dzisiaj zdeeecydowanie słabiej. W ogóle nie wiem jak to się wczoraj stało. Pamiętam, że w dniu kiedy zarobiłem 100zł na subach czułem, że ten dzień jest wyjątkowy. A wczoraj?
Trening, dziewczyna, ziomeczki. TYLKO Nie dotknąłem nic prócz dziennika
Cele na dzisiaj:
ułożyć trening siłowy pod sezon
zrobić ten trening
wprowadzić ewentualne poprawki
Pomyślałem, że nie będę dawał celów finansowych na dzień bo to nie ma najmniejszego sensu. Szczególnie teraz, kiedy zbieram plony i czekam na szczęście. Dziś szczęścia narazie nie ma, ale trzeba być dobrej myśli
Już jutro rozpoczęcie
Ważna informacja
Jeśli ktoś regularnie czyta niech się odezwie i napisze coś o dzienniku. Co poprawić, czy dobrze się czyta, itp.
Dzięki!
Nie wiem który raz wrzucam tą nutkę, ale daje mi takiego kopa.. Przypomina te złe dni od zimy, ale przypomina też te w których się obudziłem i obrałem cel.. niesamowite ciarki przy każdym replayu Nie mówiąc o video - chyba każdy chciałby tak żyć I własnie do tego dążę.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-08-2016 10:31 przez mahuzz.)