Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ja jakieś 2 tygodnie zainwestowałem około 2$ które zarobiłem w BTC, farmę prowadzę od wakacji i wszystko powoli się kręci
Po około 30h mam już takie zarobki:
01.12.2015 + 97 Bonus
01.12.2015 + 127.6 Exchange
01.12.2015 + 116 Sale
30.11.2015 + 214.5 Exchange
30.11.2015 + 195.5 Sale
Myślę, że tutaj, jak w większości tego typu portali, nasze wypłaty to wpłaty innych, wszystko jest dobrze przemyślane (np. sprzedaż liści, bo połowa waluty to taka, którą możesz wypłacić a druga połowa jest taka, że kupisz za nią tylko coś w grze) i dlatego się tak długo trzymają. Ale to jest moje zdanie, może wypowie się ktoś kto bardziej w tym "siedzi"?
Ja za parę dni będę miał 3 krzak za 10k i czytając ten temat zastanawiam się czy warto inwestować? Kilku poleconych się uda zebrać, ale ciekawi mnie ta energia
dodajcie do tego że każdy kto wpłacił poniżej 1000 rubli nie ma szans wyjść na 0, dopiero potem może dokupić "energię" o której niewiele jest dopóki nie spróbujesz wypłacić zarobków 2 czy tam 3 raz
a kupowanie energii przekłada się na miesiące "gry", więc daje czas na zwinięcie interesu kiedy będzie to nieopłacalne do prowadzenia już
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-12-2015 17:18 przez patryk006.)
No właśnie.
Już tu o tym dyskutowaliśmy.
ja wpłaciłem swoje 10$ i nie mogę ich odzyskać.
Jedyna inwestycja która "może" się zwrócić, z podkreśleniem "może".
to powyżej 80$.
Wypłacicie jakieś 30% tego co wpłaciliście po czym pojawi się energia.
I thats the end
Program ma to do siebie, że mikroskopijne wpłaty (od kilku do kilkunastu dolarów) będą potrzebowały około 6 miesięcy aby na siebie zapracować i dopiero po tym czasie możemy liczyć na "zysk". Kto zainwestował na początku kwotę około 45$ bądź większą i załapał się na promocyjny bonus za wprowadzenie ponad 3000/10000 rubli, przy dobrej strategii powinien już od jakiegoś czasu czerpać korzyści nawet bez poleconych.
Przy ostatnich bonusach, a dokładniej +120% do wpłat powyżej 3000 rubli, inwestycja 45$ powinna zwrócić się po około 5 miesiącach. W zależności od ceny energii czas ten może wydłużyć się bądź zmaleć. Pytanie czy program po tym czasie nadal będzie istniał. Gdyby znalazł się ktoś chętny zainwestować i miał więcej pytań to zapraszam na priv, mógłbym dokładniej to wszystko przeliczyć i ułożyć mały plan inwestycyjny.
Ja w program wrzuciłem w sumie troche ponad 1000 rubli, czyli tyle co nic i traktuję go bardziej jako zabawkę. Obecnie mam 33 krzaczki, reinwestuje do 40 i zaczynam wypłacać.