Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(19-03-2015 09:21)PAVVLIK napisał(a): Jutro pokaze Kiljanowi oraz Wam , ze FX to nie hazard jak sadzi autor postu. W jaki sposob pokaze ? Prawdopodobnie podam nazwe pary + cene otwarcia + mozliwy scenariusz. Jesli bede mial wolna chwile to pokaze to na screenie, jakimi wskaznikami sie posluguje i jak dobrze spelniaja swoja funkcje i w jaki sposob generuja dla mnie sygnal do gry.
PS. wrzucilbym historycznego screena, ale pewnie zostane posadzony o "dorysowanie" go juz po wybiciu
Człowieku ale nikt Cię nie prosił o udowodnienie że FX to nie hazard... Jest coś takiego jak opinia, dla przykładu Ty wierzysz w Boga ja Nie i koniec tematu
(19-03-2015 09:21)PAVVLIK napisał(a): Jutro pokaze Kiljanowi oraz Wam , ze FX to nie hazard jak sadzi autor postu. W jaki sposob pokaze ? Prawdopodobnie podam nazwe pary + cene otwarcia + mozliwy scenariusz. Jesli bede mial wolna chwile to pokaze to na screenie, jakimi wskaznikami sie posluguje i jak dobrze spelniaja swoja funkcje i w jaki sposob generuja dla mnie sygnal do gry.
PS. wrzucilbym historycznego screena, ale pewnie zostane posadzony o "dorysowanie" go juz po wybiciu
No i dzisiaj już wiele się na rynku raczej nie wydarzy, korekte dolara przespałeś, a może na złego konia postawiłeś i jednak nie chciałeś się pochwalić, że jednak forex to ruletka?
Dajcie spokój z takimi kolesiami, jeśli swój sposób ma niech go pokaże albo chociaż otworzy swój dziennik ze wskazówkami. Na tego typu osoby jest jedno rozwiązanie, otóż ignorowanie! Jeśli można, Pan Damian coraz rzadziej wylewa swoje mysli w necie