Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Od "zera" do miliardera?

Autor Wiadomość
RE: Od "zera" do miliardera?
Sprawdź:
(02-02-2015 14:03)GAMEOVER2316 napisał(a):  
(31-01-2015 13:15)FOGOFWAR10 napisał(a):  Witam, po przeczytaniu ok. 50 stron (nadal czytam kolejne Tongue ), wzbudziliście we mnie zainteresowanie i motyw do zapoznania się z Forex, i za to dziękuję (do niedawna, dla mnie giełda była magią Big Grin ).
Od tygodnia staram się zapoznać z Forex, i otworzyłem konto demo w IronFx. Chciałem odtworzyć realny scenariusz, więc wybrałem kwotę początkową 500 pln, a dżwignię 1:10. Tydzień się skończył na 766 zł Wink
Średni wynik, lecz jak na twoje doświadczenie to całkiem przyzwoity. Pamiętaj, że są ludzie, którzy z 2.000 w rok dobili do miliona. Wbij sobie do czachy-nie badz zachłanny, chytry i impulsywny, to jest klucz do sukcesu. Założyłem konto w xm, 100 zł na start i w jakiś tydzień zrobiłem 800 zł(700do wypłaty) miałem już wypłacać na skrilla i otworzyłem pozycje na daxa... ŻYCZĘ SUKCESÓW!

no taki wynik jaki jest przy dżwingni 1:10, no wiesz starałem się zminimalizować ryzyko jak gdyby to był mój hajs Smile Dzięki kolego i wzajemnie Wink
Kolego przy takiej dzwigni 50% w tydzień to super.
Pozdrawiam
kilijan jak twoje Ski po dziejszym rajdzie Smile

PAVVLIK, dumny członek http://zarabiam.com od Jan 2015.
Damian, używasz w ogóle jakichś wskaźników?

>> Dziennik pracy - własne aplikacje - $1000/msc <<

[Obrazek: banner-2024-04.jpg]
Kiljan inwestujesz jeszcze? Smile
Może jakieś sygnały czy coś dało by się ?
Z taką kasą to można porządzić na rynku Forex, ale widzę że szalejesz i otwierasz dużo pozycji a to najkrótsza droga do bankructwa.
Pan prezes gdzieś przepadł Big Grin Ktoś w ostatnim czasie coś zarobił?
Jeśli chodzi o mnie to sukcesywnie uwalam pieniądze zarobione na śledzeniu Kiljana Lol.

>> Dziennik pracy - własne aplikacje - $1000/msc <<

[Obrazek: banner-2024-04.jpg]
@Up
Graj mniejszymi lotami, mniej stracisz i dodatkowo nauczysz sie techniki zarządzania swoim depo Smile
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: