Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Eforsa.pl - Temat Ogólny » Dyskusje ogólne dotyczące Programów Partnerskich Eforsa.pl

Autor Wiadomość
RE: Eforsa.pl - Temat Ogólny
Sprawdź:
Skoro od kilku dni sa problemy-raz dziala, raz nie, przepinajcie linki na inne serwisy, az sie sprawa nie ustabilizuje...
Masakra, co tu się dzieje w ostatnich dniach? :/ Szanowałem eforse ale ostatnio dzień w dzień macie awarie i mimo, że zapewniacie, że już wszystko bedzie dobrze to znowu... awaria:/
(27-02-2016 14:33)szykiryki napisał(a):  Skoro od kilku dni sa problemy-raz dziala, raz nie, przepinajcie linki na inne serwisy, az sie sprawa nie ustabilizuje...
Ja tak zrobiłem i na razie czekam i obserwuje co dalej.. zmiana ponad 50 linków jest trochę monotonna, a są tutaj pewnie tacy którzy mają po 100-200 linków do zmiany więc myślę, że sporej części osób się po prostu nie chce Big Grin.
True, true, ale lepiej się przemeczyć niż tracić kasę, szczególnie przy weekendzie Smile
Sprawdzi ktoś dla mnie działanie filescloud? na przeglądarce google chrome mam tak, że raz działa czyli pokazują się komentarze z fb oraz po kliknięciu na pobierz wyskakuje okienko z wysłaniem sms, a raz nie pokazują się komentarze i po kliknięciu pobierz nic się nie dzieje tylko jest nazwa pliku i puste pole.
Czy może, to z mojej winy? Myślałem, że może adblock blokuje, ale wyłączyłem i dalej na zmianę raz działa, a raz nie działa.

@edit w sumie teraz mi na obu przeglądarkach nie działa wcale. Sprawdziłem czy działa na mobilnym "Opera" i tutaj działa. Być może tylko ja mam ten problem i w sumie chciałbym żeby tak było.
Wyczyszczę system z błędów itp i odezwę się czy działa.

@edit 2 nic nie pomogło. Teraz jedynie trochę częściej działa. Napisałem do suportu i czekam na odpowiedź.
Wszystko wraca powoli do normy, ale akurat działanie programów jest tutaj najważniejsze.
Jak tu zalicza leady? Bo typ wysłał smsa, kod wszedł a kasy ani leada nie widać Sad
(28-02-2016 13:25)Xevik napisał(a):  Sprawdzi ktoś dla mnie działanie filescloud? na przeglądarce google chrome mam tak, że raz działa czyli pokazują się komentarze z fb oraz po kliknięciu na pobierz wyskakuje okienko z wysłaniem sms, a raz nie pokazują się komentarze i po kliknięciu pobierz nic się nie dzieje tylko jest nazwa pliku i puste pole.
Czy może, to z mojej winy? Myślałem, że może adblock blokuje, ale wyłączyłem i dalej na zmianę raz działa, a raz nie działa.

@edit w sumie teraz mi na obu przeglądarkach nie działa wcale. Sprawdziłem czy działa na mobilnym "Opera" i tutaj działa. Być może tylko ja mam ten problem i w sumie chciałbym żeby tak było.
Wyczyszczę system z błędów itp i odezwę się czy działa.

@edit 2 nic nie pomogło. Teraz jedynie trochę częściej działa. Napisałem do suportu i czekam na odpowiedź.
Wszystko wraca powoli do normy, ale akurat działanie programów jest tutaj najważniejsze.

Ta sytuacja została już jakiś czas temu rozwiązana. Gdyby pojawiały się jeszcze jakieś anomalie prosimy o informację na PW lub przez kontakt eforsy.
(01-03-2016 12:32)BabyBuns napisał(a):  Jak tu zalicza leady? Bo typ wysłał smsa, kod wszedł a kasy ani leada nie widać Sad
Ja dziś sprawdziłem sam, poświęciłem parę zł, leada zaliczyło w 2 sekundy Smile
(01-03-2016 13:41)eforsa napisał(a):  
(28-02-2016 13:25)Xevik napisał(a):  .

Ta sytuacja została już jakiś czas temu rozwiązana. Gdyby pojawiały się jeszcze jakieś anomalie prosimy o informację na PW lub przez kontakt eforsy.
Wiem wiem w sumie zapomniałem dać znać na forum.
Jak na razie wszystko działa leady powoli wpadają i miejmy nadzieje, że szybko wszyscy wrócą do swoich wcześniejszych dniówek Big Grin.
eforsa kiedy Ranking zacznie działać? Wisi już tam dość długo, a taki podgląd motywuje Smile
Odpowiedz