Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Gokano.com - w końcu porządny serwis z nagrodami?
Dostał już ktoś nagrody z restoka lipcowego ?
Bo praktycznie status "sent" jest prawie od 3 tygodni.
(28-09-2017 22:51)rayden napisał(a): Teraz u mnie bieda z punktami. Mam nadzieje, że tym razem nie będzie żadnego "błędu w systemie" i nagrodę normalnie wyślą
Ja raz wygrałem telefon i dziwie się, że paczka warta 1000zł nie była ubezpieczona i jedynie zwrócili pkt i rekompensatę 20 dolarów.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-09-2017 10:11 przez Zordi.)
RE: Gokano.com - w końcu porządny serwis z nagrodami?
(29-09-2017 10:06)Zordi napisał(a): Dostał już ktoś nagrody z restoka lipcowego ?
Bo praktycznie status "sent" jest prawie od 3 tygodni.
(28-09-2017 22:51)rayden napisał(a): Teraz u mnie bieda z punktami. Mam nadzieje, że tym razem nie będzie żadnego "błędu w systemie" i nagrodę normalnie wyślą
Ja raz wygrałem telefon i dziwie się, że paczka warta 1000zł nie była ubezpieczona i jedynie zwrócili pkt i rekompensatę 20 dolarów.
Coraz bardziej zaczynają kombinować z nagrodami. Ja przecież miałem identyczną sytuację z kamerką. Jeśli i tym razem będą się wykręcać, trzeba będzie skierować temat do odpowiedniego działu pod tytułem "Scam".