Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Inwestowanie w opcje binarne?» Ponad 3500€ zarobione w 25 dni :) Fart stulecia :D Atrakcyjny sposób zarabiania dla rozsądnych i odpowiedzialnych ludzi.
malpa2 Optiontrade już dawno zwinęło manatki Z takich brokerów co oferuje MT4 to BDSwiss został. Ogólnie polecam MT4 od Simple FX - http://binary24.pl/instalacja-metatrader4/ a co do samego brokera, to masz jakieś konkretne wymagania oprócz MT4?
Dzięki za IQoption ale jednak wole mieć MT4 pod ręką
@Malin - No jak sie miało przerwe ponad rok, to nie jestem na bieżąco Ale TopOption chyba dalej działa?
Z OptionTrade i tak nie korzystałem ale dawali za free MT4.. Dzięki, zainstaluje sobie ten simpleFX
Ok rozumiem Powiedz mi tylko że u elity - 24Option nic sie nie zmieniło i będe zadowolony
Aha, na iqoption da sie podejrzeć platforme bez rejestracji czy nie bardzo?
(25-05-2017 18:37)malpa2 napisał(a): Ok rozumiem Powiedz mi tylko że u elity - 24Option nic sie nie zmieniło i będe zadowolony
Aha, na iqoption da sie podejrzeć platforme bez rejestracji czy nie bardzo?
Zmienił się wygląd platformy, nie testowałem jej po tych zmianach. Z tego co widzę na iqoption, nie ma możliwości podglądu online platformy, tak jak ma to miejsce u pozostałych brokerów.
Kumpel sie uparł na 24option że najlepsi.. A oni postawili na forex eh..
Optionfair i utrader odpadają bo muszę mieć czas zamknięcia co 5 minut, tak jak jest na 24 option czyli np. 12:05, 12;10, 12:15, 12:20, 12:25 itd.