Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
PaidVerts - program typu Rev Share » Dzieli sie zyskiem z użytkownikami

Autor Wiadomość
RE: PaidVerts - program typu Rev Share
Sprawdź:
marcel sprzedac je za kase i kupic kampanie Smile kurs za akcje taki zebys nie stracil i wyszedl na 0 i mial tyle ile teraz to 0,07 centa za akcje. 1 zakladka prawy gorny rog Sell your shares wpisujesz ile chcesz za akcje a w 2 zakladce nizej masz oferty ile kasy daja za akcje

wymienia Ci > sam musisz sprzedac akcje i dostaniesz kase>> i kupujesz kampanie i masz zwnou bap.

a to po jakim kursie te akcje sprzedarz to juz twoja sprawa. czy poczekasz i bedziesz chcial zarobic, czy na 0 czy odrazu bedziesz chcial tu ci juz nic nie doradzam zeby potem nie bylo na mnie Big Grin

soni21, dumny członek http://zarabiam.com od Sep 2014.
Glosy: Similquak (+1)
(29-12-2014 14:47)Meloman napisał(a):  kociamber - dawno nie widziałem takiego wylewu błędów i głupoty Tongue
Użyszkodnik Dziubla, już Cię wystarczająco podsumował, więc nie będę pisał tu tego samego, zajrzyj tam i naprawdę zalecam wrócić do swoich buxów 0.000005$ za klik.

Boże ale napinacze. Nie widzisz moich emotek w poście? Napisałem to trochę bekowo a tak to policzyłem żeby udowodnić że PV może też się stać niewypłacalne...
I czemu sądzicie że klikam w buxach? Smile Przecież pv to też jakby bux bo klikasz w reklamy tylko masz większe wartości reklam, a żeby mieć większe wartości reklam musisz zapłacić - błędne koło. Nie mówię że to złe bo sam kiedyś uczestniczyłem w PV i przegrałem na grach ponad 300k BAP a teraz klikam za grosze w DigAdz(klikałem)
Napinacze? Whatever. Mnie osobiscie bawi gdy ktos probuje cos udowodnic, majac 1/10 potrzebnych do tego danych. Gdy juz na samym poczatku zaczynasz od zalozenia ze jedyna kase jaka PV posiada znajduje sie na paypalu, to troche ciezko traktowac Cie powaznie. A cala reszta matematyki jaka przedstawiles tez dziurawa jak ser szwajcarski, takze nie dziw sie reakcjom.

Wiekszosc ludzi ktorzy narzekaja na PV sie dziwnym trafem okazuje klikaczami buxow, lub ludzmi z digadz, moze stad takie przypuszczenia. Jak w buxie wyklikaja 0.05$ dziennie, to szczesliwi, w PV gdy dostawali po pare $ dziennie, i nagle zaczeli dostawac troche mniej, to juz wielka tragedia Wink I to zeby jeszcze faktycznie ludzie ktorzy poinwestowali wlasna kase, to bylbym w stanie zrozumiec narzekanie, ale w znacznej wiekszosci sa to ludzie klikajacy sobie za darmo, majacy po niecale 10k BAPow, ktorzy najwiecej marudza. Majac najmniej do stracenia...Jak juz wyzej pisalem, smieszne Lol
tak było jest i będzie..

marudy i czarnowidzący niech najlepiej od razu odejdą z programu..

przyjda nowi z zastrzykiem gotówki, zasilą PV i MTV a im mniej userów tym więcej kasy na danych grupach będzie do podziału..

tak więc malkontenci - do widzenia

a Paidverts jeszcze długo będzie się miało dobrze - zobaczycieBig Grin
Po prostu najwięksi krzykacze, spiskowcy są tymi najmniejszymi graczami z kwotami rzędu 5-10$, albo nie inwestujący nawet grosza Smile
mozna wplacac hajs przez paypal
Przez paypal można tylko kupować kampanie reklamowe na PV.

Wpłacić kasy bezpośrednio na swoje konto PV/MTV nie można.
Ja tam nie panikuje, po zamienieniu moich BAP na akcje i po sprzedaniu ich za obecną cenę i tak będe na plusie 1,5 dolara Smile. Gdzie można sprawdzać dzienne naliczenia ?
@Pablinho
Naliczenia zawsze są zawarte w newsach z danego dnia.

Zazwyczaj na 1 stronie(główny post Jo) w newsach - https://www.mytrafficvalue.com/forum/news.html , ale czasem zapomina go aktualizować i trzeba szukać w temacie Smile
(29-12-2014 16:39)groszek1112 napisał(a):  mozna wplacac hajs przez paypal

przeczytaj cały temat to się dowiesz....setki razy o tym pisano..

(29-12-2014 16:47)Pablinho napisał(a):  Ja tam nie panikuje, po zamienieniu moich BAP na akcje i po sprzedaniu ich za obecną cenę i tak będe na plusie 1,5 dolara Smile. Gdzie można sprawdzać dzienne naliczenia ?

totalne lamerstwo...a gdzie Wy drodzy userzy macie swoich mentorów?? polecających?? z pewnością są to osoby z zagranicy bo pod swoim rodakiem cięzko się zarejestrować prawda...?? parę groszy byście wtedy mu dali zarobić...a tak jakiś koleś z zagranicy zarabia sobie na was za darmoszkę i nie musi sie produkować a Wy szukacie pomocy na forum na którym nawet wam się tematu nie chce przeczytać....facepalm
Odpowiedz