Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Inwestowanie w opcje binarne? » Ponad 3500€ zarobione w 25 dni :) Fart stulecia :D Atrakcyjny sposób zarabiania dla rozsądnych i odpowiedzialnych ludzi.

Autor Wiadomość
RE: Inwestowanie w opcje binarne?
Sprawdź:
Tez miałem ten problem. Wydaje mi się ze po prostu konto się przedawniło. Najlepiej wtedy stworzą nowego maila i może konto i po sprawie

Typy bukmacherskie
http://zarabiam.com/Temat-Godne-Typy-100...pid1037711
Można na 24option zrobić konto demo?
Przyznają konto demo 1000$ ale po depozycie. Minimum 250$.
(03-07-2015 19:11)ZidaneNS napisał(a):  Można na 24option zrobić konto demo?

ZidaneNS - My kiedyś dostaliśmy info od 24option, że można u nich otworzyć konto demo po wpłaceniu 250$ które można wypłacić bez jakiejkolwiek straty. Tu znajdziesz więcej informacji o tym: http://www.binary24.pl/pl/top/24option-demo Wink

[Obrazek: giphy.gif]
Czy inwestowanie na Top Option jest w tej chwili bezpieczne?
Słyszałem, że przestali wypłacać pieniądze swoim inwestorom.
Czy ktoś miał ostatnio jakieś doświadczenia z tym brokerem?
(10-03-2016 19:34)Inwestor25 napisał(a):  Czy inwestowanie na Top Option jest w tej chwili bezpieczne?
Słyszałem, że przestali wypłacać pieniądze swoim inwestorom.
Czy ktoś miał ostatnio jakieś doświadczenia z tym brokerem?

Gdzie słyszałeś o problemach z wypłacaniem? Były problemy z wpłatami pieniędzy, ponieważ broker zmienia/ł siedzibę. W dodatku planują zmiany jeśli chodzi o samo działanie strony - szczegóły niebawem.

[Obrazek: giphy.gif]
Inwestor25 jak tam Ci teraz idzie Big Grin

powiem szczerze przewałkowałem swego czasu trochę Twojego tematu i obejrzałem filmik. Oczywiście z mocnym dystansem ,bo miałem już wtedy pojęcie o tym ,że na farcie daleko się nie zajedzie... pamiętam wpłaciłeś 200 euro , prawie od razu stawiałeś za 100 euro i mówiłeś ,że jedyne na co patrzysz to trader choice - co nie jest jakimś super wiarygodnym źródłem sytuacji na rynku + jak idzie w górę to w górę w dół to w dół - jedyne z czym mi się to kojarzy to z reklamą "typeczka ,który w szybkim okresie czasu zbił kokosy i wyleciał za granicę "pokazując" jakie opcje są proste Smile
Być może się mylę ,ale samemu czytając to odniosłem wrażenie ,że jedyne co to robisz reklamę Tongue
Hej, chciałem sobie poobserwować wykresy na Metatrader ale okazało sie że Optiontrade zwinęło manatki i nie wiem gdzie teraz najlepiej założyć konto żeby mieć darmowego mt4. Ktoś poleci jakiegoś brokera? Miałem troche przerwy od opcji i nie jestem w temacie hehe Wink
Sprawdź tego w sygnaturce, uważam że mają na tyle rozbudowaną platformę, że nie potrzeba mt4
Iqoption ma tak jakby wbudowanego mt4 i ma sporo wskaźników , polecam :-)
Odpowiedz