Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
[Zostanę mentorem] / [Szukam mentora] » W tym temacie umieszczamy ogłoszenia poszukiwania mentora lub ogłoszenia chęci zostania mentorem

Autor Wiadomość
RE: [Zostanę mentorem] / [Szukam mentora]
Sprawdź:
Szukam mentora ktory przez okres pierwszych dwoch miesiecy bedzie dostawac 50% moich zyskowSmile
Szukam mentora (podzielę się zyskiem).
Szukam mentora
Szukam mentora.
SZukam mentora Smile

[Obrazek: 27.png]
Hej.
Tak jak pozostali szukam mentora, co prawda jestem w tym zielony ale szybko sie ucze, oferuje rejestracje z refa i % z zyskow.
Szukam mentora z którym podzile sie zyskami, bez inwestycju ale może być również z inwestycja 400-500zł
Witam, szukam osoby, która postawi mnie na odpowiedni tor. Sporo czytam bo teraz trochę urlopu to się mogę za to wziąć ale jakoś mi nie wchodzi, może robie coś źle, a raczej na pewno. Tym bardziej nie chciałbym tracić swojego czasu na brnięcie w złą stronę bo przy takim zapleczu doświadczonych ludzi jak tutaj to aż grzech nie skorzystać. Jestem grafikiem więc przygotowanie LP to dla mnie nie problem, także przerobienie jakiegokolwiek szablonu. Od siebie oferuje poważne podejście do tematu, refa, podział zysku (do dogadania) i oczywiście swoje usługi graficzne.

[Obrazek: c6c7e35ce36de.png]

Kontakt PW, pozdro
szukam mentora
Chętnie skorzystał bym z pomocy mentora , w zamian za 40% z zarobionych pieniędzy Wink

-Szybko przyswajam wiedze
-Mam Zaplecze(domeny)
Odpowiedz