Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Generalnie konwersja na eforsie baaardzo spadła, jak jeszcze do lipca wahała się u mnie ok 1,2 % , tak w wakacje mam ok 0,3 - 0,6 %.. Dziś też wizyty ok, a o aktywacji już nie wspomnę - tragedia.. może po wakacjach ruszy
a ja poraz kolejny widze błąd bazy danych eforsy - Nie jestem pewny czy rzeczywiście nic nie wpada, z resztą może jak ostatnio nie zlicza rejestracji a aktywacje pokaże z opóźnieniem jak 2dni temu z full hd, gdzie przed 24 wpadły mi 2 leady bez rejestracji oO
Pracujemy nad tym intensywnie! Administratorzy są postawieni na nogi wraz z grupą programistów.
Niestety konkurencja postanowiła przeprowadzić nowe ataki na serwery. Wygramy z tym!
(09-08-2014 16:36)eforsa napisał(a): Pracujemy nad tym intensywnie! Administratorzy są postawieni na nogi wraz z grupą programistów.
Niestety konkurencja postanowiła przeprowadzić nowe ataki na serwery. Wygramy z tym!