Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →

Nowy wygląd Zarabiam.com — zobacz, co się zmieniło →

Odpowiedz 
Dziennik by pietreczka ;) - Subskrypcje SMS » Może się uda ;)

Autor Wiadomość
RE: Dziennik by pietreczka ;) - Subskrypcje SMS
Sprawdź:
Wink)
No wszystko jest dokładnie napisane, najgorzej mnie boli, że większość tych którzy najwięcej hejtują mają bardzo niski poziom intelektualny i na prawdę ciężko mi się z nimi dogadać na tym gg.

Dobra koniec z tym, mentor ze mnie słaby przyznaję się bez bicia, raczej już nie będę oferował swojej pomocy jako mentor, zostanę przy tych 4 osobach z którymi naprawdę działam, może uda mi się ich później namówić na wstawienie zarobków, które są naprawdę imponujące Wink
Undecided
To jest dziennik pracy a nie temat "o tym jak zły oszust nie pomaga nam oszukiwać innych", biore sie za usuwanie tego nawału spamu i uprzejmnie prosze aby nie było tego więcej. Aha.. kazdy kolejny post nie na temat = +50%.

Nie chce w tej dziecinadzie stawać po niczyjej stronie, ale czasem rzeczywiście wydajecie się naiwniejsi niż ci na których chcecie zarabiać. Nie róbcie z tego forum piaskownicy, chcecie wystawić opinie na temat czyjegoś mentorzenia to zróbcie to w odpowiednim temacie.

PS. Opinie to nie są obrazki i memy na pół strony, wyzwiska, osobiste uwagi czy rzędy emotikon. Taki syf będzie usuwany i karany.

PS2.
A w związku z tym:
(17-04-2014 14:58)pietreczka napisał(a):  Dobra koniec z tym, mentor ze mnie słaby przyznaję się bez bicia, raczej już nie będę oferował swojej pomocy jako mentor, zostanę przy tych 4 osobach z którymi naprawdę działam, może uda mi się ich później namówić na wstawienie zarobków, które są naprawdę imponujące Wink
Temat z ofertą "mentora" zaraz zostanie zutylizowany.
Glosy: kariolmax (+1), piciaszek (+1), Zarobiony_Koles (+1), kuba48 (+1), pietreczka (+1), Admin (+10), montezuma (+1)
Nieźle sobie radzisz, w nieco ponad miesiąc taki gruby hajs wyciągnąć (chyba że SCAM Tongue) to nie lada wyczyn Tongue

P.s. Ma ktoś namiar na jakiegoś mentora?
Pietreczka to dobry mentorSmile)
Smile)
To teraz @Pietreczka zaprzeczysz, że co nasza to wina, że musiałeś zatapiać smutki? Każdy ma na co zasłużył, sam zawiniłeś, ile osobom pomogłeś przez ten okres mętorzenia? Zaczynałeś Mentorować i miałeś u boku sześciu a zakończyłeś z czteromoa. To chyba nikomu nowemu nie pomogłeś?

Co do dziennika to będę zaglądał ale nie nazywaj teko mentorstwem, chyba, że co jakiś czas będziesz sobie brał jakąś osóbkę do współpracy Wink
Pamiętaj: Nie mieszaj piwa z wódką, sam widzisz jak to się skończyło Smile Ustawiaj się w inny sposób, powodzeniaSmile Może kiedyś z tobą rozpocznę współpracę ale nie na takich chorych warunkach jak stawiałeś je kilka tygodni temu ;p

Dziennik pracy: http://zarabiam.com/Temat-Dziennik-Pracy...0?page=192
Wink)
Glosy: Takeo (+1)
ładnie ci idzie wiesz cos na temat wypłat z instantera?
na każde pytanie odpowiadaja a jak zadasz pytanie o wypłate milczą jak zaklęci...
Wszystko pięknie tylko powiedz czy te serwisy są wypłacalne? Bo czytałem o hotcash i chyba to SCAM Smile
Jak jest z innymi?
Odpowiedz