(18-09-2013 22:19)Bandaid napisał(a): Nie dostaniesz żadnych wyjaśnień, w zamian za to Kiljan będzie w prymitywny sposób obrażał każdego kogo się da.
może staną się bardziej rozmowni przed prasą ...
a tak powiadomiłam kilka gazet, mam kolegów z liceum jurnalistów którzy chętnie napiszą artykuły
FC będziecie sławni, napiszą o was i napewno nic dobrego, padną trudne pytania o zaniedbania, o brak giodo, o wałki z podkręcaniem zarobków naszego digitona a nie wiem czy zdajecie sobie sprawę, że na wprowadzanie ludzi w błąd celowym działaniem jakim było podkręcanie digiton zarobków by ściągnąć ludzi jest paragraf kk
skoro nie potraficie się dzieci grający dorosłych zachować się jak dorośli to czas zderzyć się i wziąść na klatę dorosłych świat, kiljan widzę dalej szczeka i obraża innych - na twoim miejscu główny FC wzięłabym swojego pieska na smycz i założyła kaganiec bo tym szczekaniem tylko coraz bardziej ludzi rozjusza i zamiast uspokająć to wkutegowywuje bardziej
na zakończenie zapewne zaraz albo kiljan albo FC napisze, że marna prowokacja to dzieło konkurencji, ale tą bajeczkę szybko się obala :
- to nie konkurencja nie zgłosiła giodo przechowywanie danych
- to nie konkurencja miała włam i kradzież nielegalnie przechowywanych przez was danych osobowych
- to nie konkurencja robiła wałki z digiton i jego zarobkami
- to nie konkurencja obraża ludzi, tylko kiljan
i tych przykładów można mnożyć na całe kopy
inaczej by wyglądała cała sprawa gdybyście mieli chodź krzty honoru, uderzyli się w pierś i powiedzieli mea culpe, nasza wina daliśmy du.y z giodo, nie zabezpieczyliśmy wszystkiego jak należy, z digiton to tak nasze działania by przyciągnąć ludzi do FC za co wszystkich PRZEPRASZAMY
ale was na to nie stać, idziecie w zaparte w kłamstwie jak dziecko przed mamą kłamie, że lizaka nie zjadło