Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
surveymad.com / surveywage.com - lepsze get-paid

Autor Wiadomość
RE: surveymad.com / surveywage.com - lepsze get-paid
Sprawdź:
Ja zarabiam teraz tylko na Surveymad i powiem, że jestem zadowolony. Dzięki taskowi ze zdjęciami (za 2pkt) idzie to zdecydowanie szybciej niż na get-paid.
(11-02-2013 10:24)ciekma napisał(a):  A pisałeś do supportu?

pisalem ale tam support praktycznie nie dziala

@edit
teraz jeszcze na surveymad nie dziala mi oferta za 2$ powoli mi sie odechciewa to robic Wink
Tym bardziej ze juz ponad 24h czekam na wyplaty z surveymad i wage
[Obrazek: nbpbcb.jpg]

No i rozwiali wszystkie moej watpliwosci co do wypłat, wszystko przyszło na czas Smile
Większość wypłat z którego serwisu, oraz gdzie się szybciej zbiera? Te dolarki w jakim czasie zbierałeś? (chodzi osobno o każda wypłatę)
(13-02-2013 10:16)rozekrr napisał(a):  Większość wypłat z którego serwisu, oraz gdzie się szybciej zbiera? Te dolarki w jakim czasie zbierałeś? (chodzi osobno o każda wypłatę)

Po równo robie na 2 na raz, a co do czasu w jakim zbieralem hmm roznie nie jestem w stanie pwoeidziec, bo z regoly robie sobei cos na kompie i w miedzyczasie klikam Smile
Ale tak mniej więcej ile czasu zbiera się na jednego dolara, w godzinkę da radę Smile? Czy są ograniczenia?
Dolara w godzine zdecydowanie da rade gdybym klikal tylko w to bez przerwy to okolo 1.5-1,7$ w godzine bym zrobil. A ograniczenia zauwazylem przy okolo zarobionych 5 dolarach jednego dnia wtedy czasami jakies ograniczenie potrafi wyskoczyc
Glosy: rozekrr (+1)
Również potwierdzam że doszło Smile a co do szybkości zarobku to jest to losowa sprawa. Jak taski są stare i już "zużyte" to nieraz za cały dzień odświeżania zrobiło się 1$ Tongue ale jak się trafi na dobrą porę to można nazbierać sporo Smile
wg mnie najlepsze pory to okolo 8 rano i pozniej po 21 wtedy leca task za taskiem, a tak okolo godziny 10-16 wolno ida bo jakos malo ich jest
Przykładowo video mam 0, taski także mają info że coś tam przepraszają, także jako nowe założone konto chyba dużo się nie zarobi...
Wątek zamknięty