Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
3340Punkty dodane do strony Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /domains/theassassins.pl/public_html/include/phead.php:99) in /home/plsamter/domains/theassassins.pl/public_html/konto.php on line 96
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-10-2012 21:44 przez aero2.)
Mam nadzieję, że skrypt będzie działał poprawnie, bo właśnie zapuszczam laptopa na noc. Wrzucajcie. Świetny ten pomysł.. Ale jestem ciekaw czy wypali w 100%! ;-)
mam dodane dwa linki na linkbucks na jednym dodawało wyświetlenia ale jakoś się zatrzymało a na drugim jest zero chociaż wykorzystałem 15punktów na niego
właśnie nic nie zrobiłem, miałem tylko włączonego firefoxa i nawet na kompie nic nie robiłem, tylko co jakiś czas patrzyłem czy punkty nabija i wyświetlenia