Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Inwestowanie w opcje binarne?» Ponad 3500€ zarobione w 25 dni :) Fart stulecia :D Atrakcyjny sposób zarabiania dla rozsądnych i odpowiedzialnych ludzi.
no jedna transakcja do przodu na ta chwile 2 powiem wam ze złoto jest kijowy do obstawiania. kurs jest zmienny jak wiatr. na ta chwile czekam na okazje na ropie , bo jakis czas cena claruje sie za pułapie roznicy ~~3,5$. a złoto w tamtym tyg plasowało sie na pułapie ~~1720$ a dzisiaj cena srednia wynosi ~~1711-1712$~, takze moim zdaniem złoto nie jest az tak bezpiecznym aktywem. prosze o riposte moze w koncu doprowadzimy exbio do bankructwa!!
ja od dawna mówię, że olej i złoto to najbardziej pewne - ale wiadomo, że wszystko się zmienia. Na dni, w które ja inwestowałem to złoto i olej przynosiły mi zysk, co było udokumentowane na screenach.