Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: [PŁACI ]- Wypłacalny od 2008r. - wypłaty co tydzień
Zrobiłem dzisiaj dwie ankiety i po zakonczeniu obu wyskoczył mi komunikat że sie nie zakwalifikowałem. A zrobiłem całą ankiete tak jak zawsze ponad 10 minut trwała i na koniec wiadomosc że ukończyłem pozytywnie ankiete, dziękują za czas i wgl. A potem odswieża sie strona clixsense i pisze że sie nie zakwalifikowałem. WTF ! 1,5 $ w dupkę
Ja od pewnego czasu, jak zaliczę ankietę to robię PrtScn bo jak mi nie zaliczą to do supportu piszę i to często pomaga.
A wczoraj jedna wpadła ankieta i dziś rano także, wypłatka zlecona i wieczorem będzie na PayPal
brawo pixel, dzisiaj na razie zero ankiet ale namęczyłem się i zrobiłem 10 tasków żeby mieć tylko bonus checklistę, wczoraj dwie ankiety wpadły i ponad 2$ zarobione i wczoraj wieczorem wypłatka 8,17$