Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
makaj, czyli 0.06$ na moim koncie oznacza, że jestem 6 centów na plusie? To nieźle musieli dzisiaj klikać, około 30 centów w jeden dzień. Mam nadzieję, że ci czterej kupieni poleceni będą bardziej aktywni niż chociażby contabill.
makaj, ze statów, które dałeś dzisiaj około 10 rano wynika, że z czterech nowych poleconych dwóch wyklikało po 5 reklam w pierwszym dniu. Jak pozostali dwaj też tyle wyklikają to będzie nieźle.
[ Dodano: 2008-10-27, 19:25 ]
Ooo, jak ładnie dzisiaj poleceni klikali. Zostało tylko dwóch nieaktywnych z czternastu. makaj, jak user contabill nie kliknie do jutra żadnej reklamy (a pewnie nie kliknie) to poproszę o jego wymianę.
Jeszcze jedno pytanie. Czy będzie za jakiś tydzień, dwa jeszcze jeden taki dzień, kiedy można będzie dokupić poleconych na sztuki luzem (np. 2, 3)?
mattys5, Ty to powinieneś prawie wszystkich wymienić :-P
Sniechu, wątpię, chyba, że więcej się takich osób uzbiera.
Aha, i jakbyś mógł kompresować zadania, to byłbym wdzięczny. Inferco jest tylko o jeden dzień dłużej aktywny od contabill i jak znam życie jutro albo pojutrze napiszesz to samo odnośnie niego :-|
A aktywność ostanio faktycznie nie jest najgorsza. Tylko nie można już wysyłać wiadomości :/ Jestem ciekaw, czy to już same boty są...
makaj, jeżeli dzisiaj żaden z nich się nie przebudzi, to proszę o wymianę contabill i Inferco. Reszta jest na razie aktywna, więc nie trzeba ich jeszcze wymieniać :-).
Skoro refki są cały czas dostepne, to muszą być botami (co zmienia moje podejście do wymieniania poleconych) ale że też chciało im się nadawać refkom oryginalne nazwy...
Dobra, dzisiaj klikali beznadziejnie, więc poproszę o wymianę userów: contabill, inferco i tkkang (Jest nowy, mam go od trzech dni, ale ani razu nie klikał :-(). Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej. Po wymianie tych trzech refków będę 0.06$ na minusie, ale to się jutro nadrobi.