Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Last Man Standing - Ewhoring

Autor Wiadomość
RE: Last Man Standing - Ewhoring
Sprawdź:
Sedarged

PLN-->Doładowanie--->Wpisujesz kwotę ---> Nad "doładuj" masz napisane w jaki sposób, klikasz w to i rozwija się lista Smile
Niezawodny ShuQi niczym na zlocie Pana R. CoolCool

Pozdrawiam
Glosy: mklop111 (+1), Ropsont (+2), ShuQi (+1)
Cześć.
Spore grono osób zna mnie osobiście a inni wyłącznie online.
Od pewnego czasu nie pracuję już w ewho - głowa odpoczywa, zajmuje się innymi tematamicashcashcashcashcash
Jednakże wiedza, która pozwoliła mi zarobić naprawdę sporo gotówki, jest wiele warta, dlatego też wymienię ją na inną(na zasadzie barteru) za inną wiedzę, która pozwoli mi osiągać interesujące zarobki.

Jestem świadomy że osiągnięcie zarobków na poziomie 1k miesięcznie, a przyszłości dziennie wymaga nakładów czasu i ton cierpliwości oraz pracy. Dlatego tez nie oczekuje zarobków "od jutra po 1 000 dziennie" jednak zależy mi na takiej wymianie, która przy rozwijaniu tematu, pozwoli osiągnąć takie zarobki Wink

Nim do mnie napiszesz, dobrze się zastanów nad treścią wiadomości oraz propozycją.

Nie interesuje mnie sprzedaż wiedzy za gotówkę. Wyłącznie na zasadzie merytorycznej wymiany, tak aby każda z stron - zarabiała więcej Wink
Last Man Standing - Ewhoring
Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu.
Wątek zamknięty