Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →

Nowy wygląd Zarabiam.com — zobacz, co się zmieniło →

Odpowiedz 
CryptoMiningGame - [Misje | Kopalnia] - BTC,DOGE,LTC » Kolejna świetna gra! Ulepszamy swoją kopalnię, wykonujemy misje, wbijamy poziomy i co najważniejsze - zarabiamy!

Autor Wiadomość
RE: CryptoMiningGame - [Misje | Kopalnia] - BTC,DOGE,LTC
Sprawdź:
Powoli dodają nowe kryptowaluty, bardzo się z tego cieszę! Smile
Tego mi właśnie brakowało. Zarabiania wielu kryptowalut. Już nie mogę się doczekać, aż będę kopał Ethereum Big Grin Ciekawe tylko czy pojawią się też nowe misje, a może przebudują system misji? Zobaczymy.
Prawie 1000 Hp mam i 14 satoshi na godzine mi wydobywa lol. Coraz ciekawiej się zapowiada -_-
Jak aż tyle 0.o Ja mam dopiero 71
[/quote] Powoli dodają nowe kryptowaluty, bardzo się z tego cieszę! Smile
Tego mi właśnie brakowało. Zarabiania wielu kryptowalut. Już nie mogę się doczekać, aż będę kopał Ethereum Big Grin Ciekawe tylko czy pojawią się też nowe misje, a może przebudują system misji? Zobaczymy. [quote]

Co Ty się tak cieszysz mistrzu ;-) Dostałeś wypłatę spoko, ja nie i czekam wciąć. tak masz pewnie z 1000 HPower. ale spokojnie. pamiętasz że to jeszcze jest beta, będzie co będzie ;-) ja jak dostanę wypłatę w litoshi też się będę cieszył ale bez przesady. Dajmy im szanse. ;-)
Śmieszy mnie tylko fakt że jak był kurs po 60k + wiecej mi satoshików dawało. Dzisiaj może jakiś refik wpadnie i napiszę czy udało się trafić Smile.

Edit: Strasznie ciężko trafić Referrala jakiegokolwiek :/
[Obrazek: litoshi.jpg]

Wreszcie doszła wypłata, może ludzie będą się teraz chętniej rejestrować. Też czekam na kolejne waluty ;-)

Dzisiaj takie lagi były na stronie że szok, ale teraz już jest OK.
Gratuluję wypłaty Big Grin
Sam niedługo będę robił kolejną. Zastanawiam się, czy w wersji 1.0 zrobią automatyczne wypłaty. Bardzo by to pomogło Smile
Cytat:Gratuluję wypłaty Big Grin
Sam niedługo będę robił kolejną. Zastanawiam się, czy w wersji 1.0 zrobią automatyczne wypłaty. Bardzo by to pomogło

Dzięki,(napisałem do Admina na FB, i odpisał, zaraz po wypłacie). W końcu jakiś "normalna strona" gdzie są "konkretne" wypłaty, bo na większość kranów, nie ma co liczyć.

Pewnie jeszcze będzie wiele zmian, automat też by się przydał

Enjoy!
Mam pytanie, też jak kupujecie boosty to Wam, czasem ta energia wygrana znika?
(06-01-2018 13:03)Maros napisał(a):  Mam pytanie, też jak kupujecie boosty to Wam, czasem ta energia wygrana znika?

Ja już tak mam od dawna... pisałem o tym w tym temacie.

kilmarnock, dumny członek http://zarabiam.com od Dec 2015.
Odpowiedz