Poradniki dotyczą konkretnych sposobów i z tego co wiem użytkownicy są z niego zadowoleni.
A Tu się mylisz bo akurat w mojej grupie u Huntera znalazły się o wiele wiele lepsze osoby ode mnie, jedna z tych osób ma już w tym roku zarobione grubo ponad 10 tysięcy złotych a pracuje w subach już grubo ponad rok. Możesz mówić że to śmieszne ale tak nie jest, mentorzy nie uczą podstaw tylko stopniowego zwiększania wiedzy, ja u P. Huntera przez te kilka dni nauczyłem się sporo , np tego jak zakładać i tworzyć strony www.
Nie umiałem tego i chwała mu za to bo już umiem, i wiem że inni byli jeszcze bardziej zadowoleni.
To że sprzedaje jeden czy dwa poradniki nic nie oznacza bo mogę znać poszczególne metody z których da się zarabiać, mimo tego wszyscy Tu chcemy się uczyć dalej.
Może i program jest tak reprezentowany bo w sumie tak jest, zaczyna się od prostych banalnych rzeczy a później przechodzi się do bardziej zaawansowanych metod.
Ja generalnie nie żałuje że biorę w tym udział i raczej nie jest to dla mnie śmieszne