Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Dzisiejszy dzień znowu na PLUS, grając na każde spotkanie 100 złotych jest to 85 złotych zarobku.
Zauważyłem jednak u siebie spadek formy i nie wiem czy jest sens typować jeżeli nie potrafię wyczuć do końca spotkania. Muszę poczuć świeża krew i może jakiś pomysł na grę. Jeżeli ma ktoś jakąś propozycję lub jakiś pomysł na granie niech napisze do mnie.
Gospodarze byli faworytem w tym spotkaniu, a do tego goscie grali bez kilku podstawowych zawodników. Palermo "musiało" wygrać, ale męczyło sie strasznie. Fakt faktem kolejny dzień na plusie, 105 złotych zysku
(27-08-2015 10:53)maax6 napisał(a): Przepraszam że wbijam Ci się w temat, ale mam takie pytanko. Co sądzisz o takim typie:
St. Liege (Bel)-Molde (Nor) dokładny wynik 0:0
Nie miałem jak odpisać, wybacz. Nie będę pisał analiz po meczu bo to byłoby śmieszne, ale Correct Score to ciężki kawałek chleba i ciężko takie coś wyczuć dlatego pewnie doradziłbym Ci coś innego niż ten rodzaj zakładu.
Z tego co można było zauważyć przed meczem, Standard gra bardzo dobrze u siebie więc mogłeś próbować grać coś w ich stronę.
Boliwia: Liga de Futbol Prof - Apertura, 02:00
Mecz: J.Wilstermann - Oriente Petrolero
Typ: J.Wilstermann
Kurs: 1,95 @Bet365