Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(12-12-2016 01:26)SOPEL9200 napisał(a): Mam problem z konfiguracją fullplayera. Mianowicie aktywowalem sobie program, wybralem stawke i przechodze do kreatora strony, robie strone i mam link. Narazie wszystko okej problem pojawia sie gdzie mam wkleić /ref...?
Czy tak wklejony jest dobrze? Poniewaz kiedy pojawia sie okienko zeby wyslac sms jest ono puste. Sprawdzalem u siebie na kilku przegladrakch i u znajomych rowniez to samo... Ma ktos jakas rade?
Nie ma potrzeby dodawania ref'a bo Eforsa stworzyła unikalne linki, dla przykładu ty masz na końcu 28
Co do player'a u mnie wszystko działa. Stworzyłeś jakikolwiek widget aktywacyjny? Jeśli nie, to zrób to i spróbuj ponownie.
Czy tylko mi resztę odnowień dało na starej wersji eforsy?
Na nowej wersji nic poza dzisiejszymi nowo zdobytymi leadami.
Teraz mi nabija na nowej eforsie xD
Sprawdź mój mentoring z Afiliacji i Erotyki
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-02-2017 00:29 przez id-user.)
Wgl zauwazylem ze jest mniej leadow ogolnie
No jest roznica w leadach w panelach.
Ogolnie czekam na opcje w nowym panelu tak aby bylo mozna sprawdzic ktore to odnowienie a ktore to lead tak jak zrobili w v1 niedawno