Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Od "zera" do miliardera?

Autor Wiadomość
RE: Od "zera" do miliardera?
Sprawdź:
(06-01-2015 22:12)B_Y_K_U napisał(a):  Myślałem że mam jakieś przewidzenia, ale Ty też tak widziszTongue
Graty DamianSmile Dobra kasa chociaż nie mam pojęcia ile tam może byćLol

Też się z początku zastanawiałem, no ale milionerzy mogą mieć przecież różne wymagania Lol

[Obrazek: giphy.gif]
Glosy: B_Y_K_U (+1)
Siema, wiadomo coś na temat przybliżonej daty ukazania się poradnika?
Gratuluje zarobionych pieniędzy!
Tak wszyscy prosicie o ten poradnik, a tak na prawdę najwięcej i tak się nauczycie podczas grania. Praktyka jest najważniejsza, otwórzcie demo, zapoznajcie się z platformą, jak to wszystko działa, potem wpłaćcie tyle ile jesteście gotowi stracić. A skąd brać informacje itp. było już wiele razy podawane w tym temacie.

Gratuluję zarobionych pieniędzy Damian Smile Moja kupka pieniędzy za te 2 miesiące co się zacząłem w to bawić wygląda dużo skromniej. No ale cóż cały 2015 przed nami.
Życzę wam wszystkim powodzenia i samych TP.
Gratuluje imponujących zarobów! Heart

A to jest pewnie coca-cola life, tylko gdzie taką kupić? impreza
Cześć, gra ktos usdjpy? Jak myślicie spadnie poniżej 118 czy wróci na poziom 120?
Kilijan skoro działasz na kilku kontach to jest moźliwość kopiowanie tych kont również? Bo w temacie pisałeś tylko o koncie Damian

yurko, dumny członek http://zarabiam.com od Apr 2012.
(07-01-2015 19:50)yurko napisał(a):  Kilijan skoro działasz na kilku kontach to jest moźliwość kopiowanie tych kont również? Bo w temacie pisałeś tylko o koncie Damian

Kiljanem nie jestem, ale mogę cię zapewnić, że cały myk z tymi kontami polega na tym, aby jedno nie było ogólnodostępne. Trzeba grać samemu Wink.

>> Dziennik pracy - własne aplikacje - $1000/msc <<

[Obrazek: banner-2024-04.jpg]
cos cicho w tym temacie sie zrobilo , jak tam poczynania na FX ?

PAVVLIK, dumny członek http://zarabiam.com od Jan 2015.
Chyba się korekta zaczęła Lol
korekta albo tylko podbicie, bo niestety dane dla stanów bardzo fajne
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: