Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: HotCash.pl v2 - Najlepsze Programy Partnerskie w Polsce
Sprawdź:
(19-10-2015 22:08)AnnaKa napisał(a): @[Krashai] Jeśli to leady z subskrypcji prawdopodobnie agregat miał opóźnienie nie Hot Cash. Ostatnio miałem taki przypadek, jak rozmawiałem z jednym z użytkowników który próbował za wszelką cenę powiedzieć że został oszukany mimo iż SAM wbił leada na subskrypcji jednakże pokierowałem go w dobrą stronę poczekał 5 minut i lead się pojawił. Nastąpiło to po tym jak pobrało mu środki z konta, niekiedy są opóźnienia właśnie z pobraniem środków znajdujących się na koncie klienta przez co wydaje się być "opóźnienie". W tym samym momencie lead pojawił się na koncie Hot Cash.
Na HC są subskrypcje w ogóle? Widziałem tylko premium.
RE: HotCash.pl v2 - Najlepsze Programy Partnerskie w Polsce
Pozdrawiam inteligenta, który spamuje co minutę na ewybory.eu z "niby" artykułem gdzie są prawdziwe wyniki z wyborów Nie było by nic w tym dziwnego, ze:
Spamuje tym:
W linku to:
Pozdrawiam Cię i nie spamuj już jak nie ma leadów xD