Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich
Mam pytanie, czy są jakieś określone terminy w styczniu kiedy będzie wypłacana kasa?
Bo nie wiem kiedy zlecić. Wolałbym wypłacić w drugiej połowie miesiąca, ale właśnie nie wiem jak arek to organizuje. Ktoś może podpowiedzieć?
Czy nie ma reguły?
Jakby była reguła wypłat na pewno bylaby znana użytkownikom .
Najczęściej wypłaty we wtorki i czwartki danego tygodnia, chociaż nie ma co się ściśle trzymać tych terminów (bywały bowiem przelewy w poniedziałek czy środę).
Jak Ci minie regulaminowe siedem dni roboczych na wypłatę i nie będzie kasy na koncie, można pisać do P. Arka.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-01-2015 21:17 przez szykiryki.)
(03-01-2015 21:34)Ambos napisał(a): Dokladnie, jednak nie jest to wbijane ze starterów, pobrania są z różych zakątków Polskich, i jak najbardziej prawdziwe , hmm?
Działają nadal obydwa.
Który lepszy? Trudno powiedzieć zależy od ludzi. Jedni mówią, że to inni, że to. Spróbuj jeden potem drugi i sam stwierdź gdzie lepiej Ci się pracuje.